Pošaljite podatke za učlanjenje

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb sa zadovoljstvom Vas poziva da se učlanite u našu rukometnu obitelj. Postanite i Vi dio našeg kluba i uživajte u svim pogodnostima koje dolaze uz punopravno članstvo među Lavovima.

U nadolazećoj 2016./2017. sezoni, PPD Zagreb svojim navijačima nudi mogućnost učlanjenja u redove našeg kluba. Tako će svi naši najvjerniji navijači, koji postanu članovi kluba, imati priliku uživati u raznim pogodnostima koje spremamo za njih kroz čitavu sezonu. Na ovaj način želimo svima pružiti priliku da osjete što to znači biti dio jednog svjetski priznatog sportskog kolektiva.

Svatko tko postane član našeg kluba ostvaruje sljedeće pogodnosti:

  • popust od 50% na kupnju godišnje ulaznice (cijena za članove: 150 kuna)
  • popust se ostvaruje isključivo online kupovinom godišnje ulaznice ili kupovinom iste u uredu naših partnera ulaznice.hr (Horvaćanska 17A)
  • jedna članska iskaznice vrijedi kao popust za jednu gdišnju ulaznicu
  • fotografiranje s igračem po izboru (uz prethodno zakazivanje termina)
*
*
*
*
*
*
*
*

Skenirajte svoj potpis te nam ga pošaljite u .jpg, .png ili .gif formatu
* Sva polja su obavezna
* Popunjavanjem zahtjeva za članstvo suglasan/na sam s obradom mojih osobnih podataka u svrhu članstva.
Učlani se

Učlani se

ALTERNATIVNI NAČIN UČLANJENJA
ukoliko ne popunjavate obrazac na ovoj stranici

Tada je za učlanjenje je potrebno skinuti (na niže navedenim linkovima) obrazac “Zahtjev za članstvo” te ga pažljivo ispuniti i poslati nam ga na jedan od sljedećih načina:

  • Na email: prijava@rk-zagreb.hr
  • Na adresu kluba: Rukometni klub Zagreb, Veprinačka 16, 10000 Zagreb.
  • Na telefax: +385 1 3093 001

Po primitku vašeg zahtjeva poslati ćemo Vam uplatnicu na iznos godišnje članarine od 200,00kn (dvjesto kuna). Nakon vaše potvrde o uplati, svoju službenu klupsku iskaznicu moći ćete preuzeti u prostorijama Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb ili po dogovoru šaljemo na kućnu adresu člana kluba.
Zahvaljujemo se svakom navijaču koji će i na ovaj način poržati naš klub, te da ćemo svi zajedno u novoj 2016./2017. sezoni slaviti nove velike klupske uspjehe.

Preuzmite dokument:

  rkzg_zahtjev_za_clanstvo-2018.doc   (1.11 MB)
  rkzg_zahtjev_za_clanstvo-2018.pdf   (420.84 KB)