Autowill ugostio igrače i stručni stožer rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb!
Objavljeno: 10. 12. 2019 - 5:04

U utorak 10. prosinca u prodajno servisnom centru u Zagrebu, Autowill je ugostio kompletnu prvu momčad rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Tom prigodom su igračima i članovima stručnog stožera svečano uručeni ključevi novih vozila marke Opel.

Tvrtka Autowill osnovana je u Vukovaru, a kroz jubilarnih 50 godina djelovanja s ponosom će istaknuti kako je riječ o jednom od najvećih ovlaštenih distributera za Opel. Šest prodajno-servisnih centara Autowill-a u Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Vukovaru, Puli, Poreču i Zagrebu – trenutno u svojoj ponudi ima oko 350 rabljenih vozila, od čega oko 250 iz povrata i stotinjak iz drugih izvora. Kvalitetu poslovanja tvrtke Autowill potvrđuje i stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelom Zlatne Plakete za najbolji servis u Hrvatskoj u 2009. i 2010. godini.

U veselom blagdanskom ozračju okupljenima se u ime domaćina obratio voditelj odjela rabljenih vozila - Mario Perić. Istaknuo je zadovoljstvo i čast što je Autowill u rukometnom klubu PPD Zagreb našao partnera za sljedeće tri godine na obostrano zadovoljstvo. Dečkima je zaželio i uspješniju sportsku 2020. godinu sa što boljim rezultatima kako u Velux Ligi prvaka tako i u SEHA Gazprom ligi.
Direktor rukometnog kluba PPD Zagreb, Vedran Šupuković je zahvalio obitelji i rukovodstvu Autowill-a što su baš u rukometnom klubu PPD Zagreb našli partnera. Obećao je i bolji angažman te bolje rezultate kluba u godini pred nama, te zaželio uspješnu poslovnu godinu Autowill-u. 
Za kraj je kapetan ekipe Zlatko Horvat zaključio da će igrači dati sve od sebe da poprave rezultate kako bi 2020-a bila što uspješnija godina za klub. Zahvalio se na ukazanom povjerenju i obećao da će Autowill, čiju oznaku nose i na rukavima svojih dresova, rukometaši PPD Zagreba predstavljali na najbolji mogući način.

  Povratak na sve vijesti