Bičanić: Mi smo svoju priliku ispustili
Objavljeno: 09. 10. 2017 - 1:22

U četvrtom kolu najelitnijeg natjecanja, EHF-ove Lige prvaka, rukometaši  Prvog plinarskog društva Zagreb i Orlen Wisle Plock uzeli su po bod. Utakmica koja je Lavovima bila jedna od važnijih za daljnji nastavak sezone, nažalost ni pred svojom publikom ne dolaze do prve ovosezonske pobjede u sklopu EHF Lige prvaka. Uz dva poraza onaj u gostima kod Vardara i domaći od MOL-Pick Szegeda, Lavovi uz remi s IFK Kristianstadom dopisuju i Orlen Wislu Plock.

Naše rukometaše već ovog četvrtka 12. listopada očekuje novo gostovanje te novi ispit kod njemačkog Rhein-Neckar Löwena.

Stipe Mandalinić i povratnik Damir Bičanić iznjeli su svoje mišljenje nakon vrlo teške i napete utakmice.

Danas smo odigrali jednu dobru utakmicu. Prvo poluvrijeme smo super odradili, međutim u drugom poluvremenu smo ušli u jednu crnu rupu, koja se nije smjela dogoditi. Dogodila se i hitno trebamo poraditi na tom detalju, zašto se to događa . Sigurno smo dali, htjeli, borili smo se ali jednostavno danas nije uspjelo. Uzeli smo bod s kojim naravno nisam zadovoljan  kada znam da smo mogli uzeti oba. Treba se boriti, skupiti glave, dobro analizirati utakmicu zbog čega nam se ovo dogodilo, i kako, a u Płocku im pokušati vratiti za ovo, ako se može tako reći, da uložimo jedan ljudski napor da popravimo ovu sliku iz Arene.

Ovim putem se zahvaljujem predivnoj publici što nas je podržavala i stvarno ih je prelijepo vidjeti u tolikom broju, što su došli i izdvojili vrijeme da nas gledaju i podrže. Stipe Mandalić

Damir Bičanić: Tužni smo što na kraju nismo pobijedili iako je utakmica stalno bila gol za gol, u egalu. Mislim da smo svoju priliku ispustili zadnjih par minuta prvog poluvremena i prvih par drugog poluvremena, tu smo se trebali odvojiti, a ubiti su oni nas stigli, poveli. Kasnije nismo pronašli snage da se odlijepimo i da dovedemo utakmicu u našu korist.

  Povratak na sve vijesti