Bogat rukometni tjedan; Spartak u srijedu, Veszprem u subotu, Meškov Brest u ponedjeljak!
Objavljeno: 10. 12. 2019 - 9:51

Ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb posljednje su utakmice u ovoj kalendarskoj godini. Čak tri ih očekuju ovaj tjedan u sklopu SEHA - Gazprom lige. Sve se utakmice igraju u dvorani Dom sportova 2 uz izravan prijenos na Arena sport TV-u.

Raspored je sljedeći:

11.12. u 20:55h - HC Spartak Moscow

14.12. u 20:45h - HC Telekom Veszprem

16.12. u 18:00h - HC Meškov Brest

Ulaznice za prethodno najavljene susrete su besplatne i mogu se preuzeti po samom dolasku na utakmicu na ulazu u Dom sportova 2.

Utakmice su najavili glavni trener Veselin Vujović te lijevo krilo Valentino Ravnić.
 

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Čeka nas jako naporna serija utakmica, premda teoretski ako pobjedimo u sve tri utakmice bili bi prvi u našoj grupi. Spartak kao prvi u nizu nas čeka u srijedu i ne znamo u kojem će sastavu doći ovaj put. Za Veszprem znam da igraju u petak s drugim sastavom u Šabcu kako bi došli s najboljim igračima kod nas u subotu. To sigurno znači da nas cijene i gledaju na jedan poseban način. Ali nama pobjeda nad Veszpremom u ukupnom poretku nebi značila ništa ukoliko nebi pobjedili Meshkov Brest, jer da bi izborili drugu poziciju na tablici moramo pobjediti Meshkov. Sve protivnike respektiramo, jedino me brine kratko vremensko razdoblje između utakmica jer ne znam hoćemo li se kvalitetno oporaviti pošto su utakmice u subotu i ponedjeljak protiv zaista teških protivnika i sudionika EHF Lige prvaka. Mi nakon dugo vremena nemamo problema s ozljedama i svi su dečki u trenažnom procesu. Moramo opravdati ulogu favorita u utakmici sa Spartakom ali također ići i po pobjede zadnje dvije utakmice.

Valentino Ravnić, igrač PPD Zagreba

  • Bit će ovo za nas jako naporan tjedan jer su na rasporedu čak 3 utakmice u 5 dana. Prvu utakmicu se moramo 'baciti na glavu' bez podcjenjivanja i kalkulacija. Prvu utakmicu smo pokazali da smo favoriti i tako moramo pristupiti i ovoj utakmici protiv Spartaka. Veszprem i Meshkov su jako ozbiljne ekipe ali moramo dati sve od sebe u obje utakmice jer nam je jako bitno izboriti što bolji plasman za daljnji dio natjecanja.
  Povratak na sve vijesti