Červar i Mandić uoči Ljubuškog: Vjerujemo u ono što radimo i idemo u subotu po prvu pobjedu
Objavljeno: 06. 09. 2018 - 2:23

Nakon uvodnog poraza od našičkog Nexea rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb spremaju se za prvu domaću utakmicu.

Hrvatski rukometni prvaci u subotu 08. rujna ugostit će prvake Bosne i Hercegovine – rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog.

Dvoboj 03. kola SEHA Gazprom lige odigrat će se u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu s početkom u 20.00 sati.

Dva dana uoči susreta s Izviđačem utakmicu su na prigodnoj konferenciji za medije najavili trener PPD Zagreba Lino Červar i rukometaš David Mandić.

  • Naše sljedeće protivnike sam gledao protiv Nexea i mogu vam reći da je to jedna dobra ekipa. Iznenadio bi se svatko tko bi ih olako shvatio. Igrali su kvalitetne utakmice i protiv Meshkov Bresta i protiv Nexea. Pažnju je na sebe svakako skrenuo Kordić na desnom vanjskom koji je sa svojih dva metra visine jako opasan po protivnički gol. Na lijevom vanjskom ništa manje opasan nije Kaluđerović, a smatram da su im i krila vrlo kvalitetna. Dobar je i pivot Belić, a odličan golman Anđelić. Riječ je o ekipi s nekoliko kvalitetnih pojedinaca koja igra brz rukomet. Mi smo, naravno, favoriti i želimo to pobijediti, ali morat ćemo biti maksimalno fokusirani da bi ostvarili željeni cilj. Što se tiče našeg kadra veseli nas povratak Lovre Jotića koji će konkurirati za sastav. Malih problema s mišićem ima Josip Božić – Pavletić, ali na toj poziciji imamo još Horvata i Ereša pa bi to trebalo biti dobro. Mi imamo dosta mladih igrača i prirodno je da oni u procesu odrastanja griješe. Na greškama se na kraju krajeva najbolje i uči. Ja vjerujem u njih i vjerujem u ono što mi radimo – kazao je na konferenciji za medije trener Lino Červar.

 

  • Ekipa Izviđača se dosta promijenila od lani kada sam ja bio tamo. Došlo je dosta novih i rekao bih kvalitetnih igrača, a tu je i novi trener. Anđelić na golu dolazi iz redova Zrinjskog iz Mostara i bio je najbolji golman BiH lige lani. Na lijevom krilu je sjajni Delić koji je zaigrao i za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Mislim da su jako dobra, mlada i poletna ekipa i morat ćemo posebno pripaziti na njihov brzi centar. Ipak, smatram da se mi moramo pozabaviti sami sobom i ako odigramo obranu onako kako znamo ne bi smjeli imati problema. Nadam se dobroj partiji i pobjedi – poručio je David Mandić.

Ulaznice za utakmicu PPD Zagreba i Izviđača su besplatne, ali je iste potrebno preuzeti na blagajni Sutinskih vrela koja se otvara sat vremena prije utakmice.

  Povratak na sve vijesti