Červar i Sršen uoči Meshkov Bresta: Imamo težak zadatak
Objavljeno: 06. 11. 2018 - 10:37

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 08. kola SEHA Gazprom lige u kojoj najbolji hrvatski rukometaši dočekuju prvake Bjelorusije - rukometni klub Meshkov Brest.

Utakmica je na rasporedu u utorak, 06. studenog u dvorani Sutinska Vrela s početkom u 19 sati, uz prijenos uživo na programu Arene Sport.

Iako su se tek vratili s gostovanja Lige prvaka u Nantesu, rukometaše PPD Zagreba čeka novi dvoboj SEHA Gazprom lige. Trener hrvatskog prvaka Lino Červar istaknuo je kako se moraju prilagoditi na nove uvjete i pripremiti za novu utakmicu te kako je pobjeda imperativ bez obzira na sastav u kojem će sutra na teren izaći rukometaši Meshkov Bresta. Unatoč tome, istaknuo je kako sutrašnja utakmica neće biti nimalo lagana.

Koliko sam vidio iz dosadašnjih utakmica oni imaju vrlo talentirane igrače, imaju pas igru, imaju sustav igre, oni su jedna kompletna ekipa. Vidjeli smo u utakmici protiv Željezničara da mi kad ne igramo svom snagom onda smo u problemu. Moramo ovoj utakmici pristupiti vrlo profesionalno, a onda ćemo razmišljati o sljedećim utakmicama koje nas očekuju - kazao je Červar.

Da ih čeka ozbiljna i teška utakmica svjestan je i rukometaš Ivan Sršen.

Malo smo umorni, ali to nije nikakav alibi, to nam je samo još jedan dodatni izazov. Danas ćemo se pripremiti za ekipu iz Meshkova za koje imam same riječi hvale, puno je stranih igrača i reprezentativaca, poletna i respektabilna ekipa u svakom slučaju. Moramo igrati utakmicu onako kako smo igrali u Nantesu, ali biti i koncentriraniji i konkretniji. Vrijeme je da se sreća okrene na našu stranu i da naplatimo sav trud - istaknuo je Sršen

  Povratak na sve vijesti