Denis Špoljarić je novo trenersko pojačanje PPD Zagreba!
Objavljeno: 04. 10. 2019 - 5:53

Proslavljeni hrvatski rukometaš Denis Špoljarić novi je pomoćni trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb. Čini se da je Veselin Vujović u njemu pronašao svog idealnog suradnika za kojeg je tvrdio da je potrebno da isto razmišljaju o rukometnoj igri te razvoju iste.

  • Nije bilo potrebno posebno razmišljati ili dvojiti da li doći u PPD Zagreb. Od svoje 18. godine sam počeo s rukometom u Zagrebu, i mislim da se nakupilo sigurno preko 12 godina igranja. Zagreb je moj klub i drago mi je što se vraćam jer poznajem trenere i dečke u klubu, ali to je i najbolji hrvatski klub tako da nije bilo potrebe za dodatnim razmišljanjem o dolasku - zadovoljno je započeo trener Špoljarić te potom dodao:
  • Drugačije me obveze čekaju jer kao igrač ne znaš što se sve događa iza kulise. Jako se veselim radu s trenerom Vujovićem jer sam siguran da mogu jako napredovati uz njega te puno novoga naučiti, tako da sam maksimalno fokusiran da glavnom treneru pružim svoju podršku i pomoć kad mu bude potrebna.
     
  • Čim lošije počne sezona kritike su jače. Puno je ovdje novih dečkiju koji su jako mladi i nemaju iskustva na ovoj razini i nisu do sada bili nosioci igre. S vremenom će to puno bolje izgledati jer oni zaista žele napredovati. Dobra obrana se temelji na borbenosti ali i inteligenciji kako predvidjeti poteze protivnika, ali s vremenom će to sve doći 'na svoje'. Ovi dečki vrijede jako puno jer su svi reprezentativci u svojim državama ali uz kvalitetan rad i iskustvo koje im je potrebno napredak neće izostati - zaključio je 'ministar obrane' zlatne generacije hrvatskog rukometa
  Povratak na sve vijesti