Dječaci 2002. i 2004. godišta uspješni na tradicionalnom turniru u Banja Luci!
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 2:29

Galerija slika:

Od 06. do 08. rujna, u organizaciji rukometnog kluba Borac m:tel, u Banja Luci odigran je tradicionalni HAND TO HAND turnir za dječake 2002. i 2004. godišta.

Pod stručnim vodstvom trenera Nine Markovića (2002. godište) i Slavena Radića (2004.) nastupile su dvije ekipe rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

Ekipa 2002. godišta igrala je u skupini sa Viroviticom, Metaloplastikom, Kiro Lazarov - 7 i Crvenom Zvezdom. U utakmici za treće mjesto izgubili su od rukometnog kluba Maksimir Pastela te turnir završili na četvrtome mjestu. Momčad je igrala u sastavu Pandža, Božić, Jutriša, Trninić, Konrad, Šalić, Maćaš, Bešlić, Neralić, Štrković, Tintor, Jurina, Vukojević i Grdović.

Ekipa 2004. godišta smještena je u skupinu s Borcem m:tel-om, Vojvodinom i Lokomotivom. Prvi dio natjecanja završili su kao prvi u skupini te u polufinalu snage odmjerili s mađarskim Veszpremom. Bolji su u toj utakmici bili Mađari, pa su mladi Zagrebaši zadnjeg dana turnira odigrali ogled za 3. mjesto protiv ekipe domaćina Borca m:tel-a. Nakon iznimno uzbudljive završnice, naša ekipa nakon boljeg izvođenja sedmeraca osvojila je treće mjesto. Brončani su Zagrebaši nastupili u sastavu Kranjčević, Badurina, Turkalj, Nujić, Vuk, Volarević, Posenjak, Kekez, Janjić, Botić, Delić, Mrkić, Preglaj, Ćorluka, Mandac, Huremović i Boroš.

S obzirom na ozljede i izostanke u obje ekipe, stručno vodstvo kazalo je kako su zadovoljni nastupom na turniru. Bravo, Lavići!

  Povratak na sve vijesti