Dobrivoje Marković: Bit će teško i njima i nama!
Objavljeno: 26. 02. 2018 - 12:45

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u 15. kolu SEHA – Gazprom lige bit će domaćini aktualnom europskom i regionalnom prvaku, makedonskom Vardaru.

Utakmica je na rasporedu ovog utorka, 27. veljače od 20:30 sati u sportskoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu
Izravni prijenos vodećeg Vardara i drugog na tablici, PPD Zagreb, možete pogledati i na Areni Sport 2.

Na današnjoj konferenciji, medijima su se s početkom od 12:00 sati u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica, obratili glavni trener Zlatko Saračević i rukometaš Dobrivoje Marković.


Zlatko Saračević, glavni trener PPD Zagreba:

"Znamo svi protiv koga igramo, Vardara, koji je prvi u skupini Lige prvaka i ne poražen u SEHA – Gazprom ligi. Utakmica dolazi baš u idealno vrijeme i za nas i za njih. Mi smo igrali prije tri dana, a oni su igrali jučer, tako da je ovo utakmica koja je teško za odigrati. Odigrat ćemo jednu utakmicu gdje je činjenica da ćemo morati malo paziti na neke igrače. Najvažnije je da se odigra jedna dobra utakmica te da neki dobiju šanse koji su do sada malo manje igrali, a i ako se pruži prilika da pokušamo pobijediti."


Dobrivoje Marković, rukometaš PPD Zagreba:

"Ovo je četvrta utakmica da igramo s Vardarom ove sezone, što kaže Saračević oni su igrali jučer utakmicu, mi smo igrali u subotu. Ne očekujemo neku lijepu utakmicu. Bit će teško i nama i njima. Nama više jer su oni osigurali prvo mjesto tako da mislim da je nama potrebnija ova utakmica. S obzirom na to da je jučer Löwen pobijedio Wislu u Poljskoj nas očekuje vrlo bitna utakmica za vikend te ćemo i to uzeti u obzir. Pozivam publiku da dođe u što većem broju."

  Povratak na sve vijesti