Poraz od Gorenje Velenja u prijateljskoj utakmici!
Objavljeno: 07. 08. 2020 - 6:54

Prvu pripremnu prijateljsku utakmicu u ovoj sezoni rukometaši PPD Zagreba su igrali protiv slovenske ekipe Gorenje Velenja u Areni Zagreb. Debi Igora Vorija na klupi Zagrebaša je završio porazom 20:22 (9:13).
 

PPD ZAGREB – GORENJE VELENJE 20:22 (9:13)

PPD ZAGREB: Jandrić 8 obrana, Turčić; Šipić 4, Vistorop 7, Mandić, Stojnić, Ravnić 1, Božović 2, Hrstić, Srna, Klarica, Vuglač 2, Mlakar 1, Matanović, Božić-Pavletić, Burić 1, Obradović 1, Ćavar 1

GORENJE VELENJE: Tajnik, Pajt 3, Husejnović, Panjtar, Starc, Miklavčić, Drobež, Komar, Lončar 1, Sokolič 1, Verdinek 7, Grmšek 1, Taletović, Mlivić, Kavčić M. 5, Kavčić A. 4, Ravnikar, Mazaj

 

IZJAVE NAKON SUSRETA:

Igor Vori, trener PPD Zagreba:

Nije lijepo izgubiti nijednu utakmicu, ali s obzirom na 5 mjeseci pauze i trenažni proces u kojem smo trenutno ovo sve viđeno je bilo za očekivati. Ono s čime možemo biti donekle zadovoljni je zadnjih 15 minuta obrambenog dijela gdje smo funkcionirali jako dobro. Ovo je još jedan pokazatelj da mi ne možemo igrati na iskustvo ili "danas hoću - sutra neću", nego svaki trening na maksimum. Ono što smo htjeli bilo je probati svih 18 igrača, gdje smo puno rotirali i vidjeli tko s kim može funkcionirati i u kojoj formaciji. Bilo je stvari koje su bile dobre, ali bilo je i onih za koje smo znali i prije utakmice da na njima moramo raditi. Sada smo dobili potvrdu, i mi treneri, ali i igrači da moraju slušati i dodatno raditi.

Filip Vistorop, igrač PPD Zagreba:

Zaista smo bili željni utakmica ali smo i 'teški' jer je vrhunac priprema i naporno se trenira. Prvo poluvrijeme smo odigrali loše dok smo se u drugom 'digli' i odigrali obranu puno bolje, što smo se dogovorili u svlačionici. Napad nažalost nije išao i primali smo glupe golove tako da je rezultat otišao u njihovu korist. Čestitam ekipi Velenja na pobjedi.

Zoran Jovičić, trener Gorenje Velenja:

Ovo su prijateljske utakmice koje služe za uigravanje. Obje ekipe su u teškom trenažnom procesu tako da ovo nije realna slika. Ja se nadam da je objema ekipama dobro došla ova utakmica i da će se izvući pozitive stvari. Ekipi Zagreba želim sreću u budućnosti.

  Povratak na sve vijesti