Mandić: Jako nam je potrebna pobjeda protiv Elveruma da se izvučemo iz trenutne situacije!
Objavljeno: 22. 11. 2019 - 3:26

U sklopu 9. kola ovogodišnje VELUX EHF Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb dočekuju prvaka Norveške, Elverum Handball. Susret će se odigrati u Areni Zagreb u nedjelju, 24. studenoga s počekom u 17:00 sati. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, bit će realiziran na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7100

Osim internetskim putem, ulaznice se mogu kupiti u vrijeme rada blagajne Arene Zagreb u nedjelju od 11:00 do 17:00 sati.

Nedjeljni susret protiv Elveruma prokomentirali su na konferenciji za medije glavni trener PPD Zagreba Veselin Vujović te lijevo krilo ekipe David Mandić.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Ne nalazimo se u sjajnoj poziciji i konačno čekamo i vjerujemo da ćemo doći do prve pobjede. U gostima smo odigrali odlično veći dio utakmice, a na kraju smo spašavali bod. Vjerujem da s njima možemo igrati al pari. Mislim da još uvijek imamo šansu da se plasiramo među 16 najboljih ekipa i premda je ona mala, učinit ćemo sve da pokušamo. Iza nas je utakmica u Brestu koju smo dobro odigrali veći dio utakmice ali nam se opet ponovio pad u igri u trenucima kada se utakmica odlučuje. Da li zbog koncentracije, kvalitete ili rutine koju ne posjedujemo, svakako su to segmenti koji odlučuju pobjedu. Protiv Elveruma ćemo pružiti sve što možemo i imamo u ovom trenu i naravno pokušati pobjediti u toj utakmici.

David Mandić, igrač PPD Zagreba

  • Svakako nam je najvažnije da pobjedimo u nedjelju. Porazi su se nagomilali i pod hitno nam treba pobjeda prije svega radi nas samih, samopuzdanja ali i atmosfere u ekipi. Odlično smo igrali kod njih u Elverumu do 40. minute, kada je sve krenulo nizbrdo. Promašeni ziceri i loša obrana u drugom dijelu su nas doveli da spašavamo i ugrabimo barem bod iz te utakmice. U nedjelju moramo popraviti segmente igre koji su bili loši u Norveškoj i napokon upisati pobjedu u Ligi prvaka.
  Povratak na sve vijesti