Grahovac uoči Sesveta: Treba posebnu pažnju obratiti na Karpa Sirotića!
Objavljeno: 21. 05. 2021 - 8:53

Petu pobjedu u isto toliko utakmica Paket 24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb tražiti će u subotu, 22. svibnja kada im u goste dolazi ekipa rukometnog kluba Sesvete.

Za službenu stranicu kluba nadolazeći dvoboj prokomentirali su trener Ivica Obrvan i rukometaš Nikola Grahovac.

  • Sutra nas očekuje nastavak ovog ubrzanog ritma domaćeg prvenstva protiv mlade ekipe Sesveta. Koliko mi je poznato rukometni klub Sesvete ima dobre ili odlične uvjete rade i jako su dobro organizirani. Njihova gostujuća kup pobjeda nad sjajnom ekipom Poreča dovoljno govori o tome kako je riječ o jako kvalitetnom klubu. Mi ćemo nastojati biti fokusirani na svoju igru i na raspored minuta. Kao i na prethodnim utakmicama gledat ćemo da podignemo još stepenicu više našu formu, koja će nam biti neophodna narednog tjedna kada igramo prvu od dvije najvažnije utakmice sezone – a to je gostovanje u Našicama. Želja je da sutra zadržimo fokus koji smo pokazali u proteklim utakmicama – poručio je trener Obrvan.
  • Morat ćemo se dodatno potruditi protiv jedna sjajne ekipe koja nas je, na kraju krajeva, ove sezone svladala u prijateljskoj utakmici. Nadam se da ćemo ostati na nivou koji smo pokazali u dosadašnjim susretima hrvatskog prvenstva, a koji je, smatram, bio vrlo visok. Na papiru smo puno kvalitetnija ekipa i od nas se očekuje kvalitetna igra i pobjeda protiv Sesveta. Ipak, oni imaju svoju kvalitetu i imaju također sjajnog srednjeg vanjskog Karpa Sirotića na kojeg ćemo morati obratiti posebnu pozornost. Da sumiram, mislim da nas očekuje izuzetno zanimljiv dvoboj u kojemu ćemo se mi na koncu veseliti – poručio je kružni napadač PPD Zagreba Nikola Grahovac.

 

Dvoboj PPD Zagreba i Sesveta na rasporedu je u 17.00 sati u sportskoj dvorani Trešnjevka.

  Povratak na sve vijesti