Horvat: S jako dobrom igrom i našom publikom imamo šanse za pobjedu!
Objavljeno: 06. 02. 2020 - 1:34

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u sklopu 11. kola VELUX EHF Lige prvaka, prvi put u ovoj godini, dočekuju prvaka Njemačke, SG Flensburg-Handewitt. Susret će se odigrati u Areni Zagreb u subotu, 8. veljače s počekom u 18:00 sati. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, bit će realiziran na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7101

Osim internetskim putem, ulaznice se mogu kupiti u vrijeme rada blagajne Arene Zagreb u subotu od 12:00 do 18:00 sati.

Najavljeni susret protiv Flensburga prokomentirali su na konferenciji za medije glavni trener PPD Zagreba Veselin Vujović te kapetan Zlatko Horvat.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Čeka nas ozbiljan protivnik s ozbiljnim sastavom o kojem ne treba trošiti puno riječi. Ovo je jedna od onih utakmica za koju znamo da nam je ključna ukoliko želimo plasman u daljnje natjecanje. Zbog poraza od Celja i spleta prethodnih rezultata smo došli u poziciju da eventualno pobjedama protiv Flensburga i Aalborga možda možemo proći u drugi krug. Svi smo presretni što su nam se reprezentativci vratili s medaljom, ali također što su zdravi i raspoloženi. Igrači koji su ostali ovde su jako dobro radili, trkački ali generalno fizički su spremniji. Znamo s kim igramo i nismo u poziciji 'prijetiti im', ali imamo svoje adute za nadat se dobrom rezultatu. Očekujem da će dvorana biti popunjena pogotovo poslije rezultata koje je napravila reprezentacija Hrvatske i da gledatelji pozdrave naše dečke, osvajače medalja. S dobrim izgledima ulazimo u utakmicu i bilo bi sjajno da pobijedimo.

Zlatko Horvat, igrač PPD Zagreba

  • Nakon Europskog prvenstva došli smo nazad u klub koji nam je sada jedini fokus. Želimo se iskupiti za lošije rezultate u prvom dijelu Lige prvaka i želja nam je da budemo u utrci za osminu finala. Teško je sa sigurnošću reći da možemo ili moramo pobijediti Flensburg jer su oni jedna odlična ekipa s odličnim rosterom, ali ako odigramo jako dobru utakmicu uz našu domaću publiku koja će nam dati vjetar u leđa, šanse za pobjedu nam se povećavaju.

Zanimljivost za gledatelje koji će doći u Arenu Zagreb će zasigurno biti mogućnost kupnje službenog dresa rukometnog kluba PPD Zagreb s potpisima srebrnih reprezentativaca Horvata, Ašanina, Hrstića, Ravnića, Mandića i Šipića, i sve to po promotivnoj cijeni dostupnoj za najbržih 50 kupaca.

Iznad svih, Zagreb!

  Povratak na sve vijesti