Hrstić i Tamše najavili Brest: Fali nam svježine, ali idemo pokušati iznenaditi Meshkov!
Objavljeno: 08. 03. 2019 - 10:01

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 17. kola SEHA Gazprom lige. U posljednjem gostovanju regularnog dijela sezone najbolji će hrvatski rukometaši otputovati u Brest gdje će u subotu 09. ožujka odmjeriti snage s bjeloruskim prvakom Meshkov Brestom.

Početak dvoboja predviđen je za 14.15 sati po našem vremenu, a uoči odlaska na put utakmicu su najavili trener PPD Zagreba Branko Tamše i rukometaš Matej Hrstić.

  • Danas nas čeka dug i naporan put, ali kad se smjestimo imat ćemo malo vremena za video analizu i pokušat ćemo se pripremiti što bolje. Utakmica je dosta rano što nam također ne ide na ruku, ali što je tu je, idemo gore pokušati iznenaditi. Očekujem da Brest sutra izađe u najjačem sastavu budući da su još uvijek u borbi za plasman na završni turnir. Što se nas tiče malo nam nedostaje svježine budući da smo sada imali tri vezana gostovanja, ali siguran sam da ćemo smoći snage za odigrati dobru partiju – poručio je lijevi vanjski PPD Zagreba Matej Hrstić.

 

  • Što se nas tiče umor je prisutan budući da se nakupilo puno gostovanja, puno jakih utakmica, puno vožnje autobusom i sve to u samo tjedan dana. Čeka nas jak i motiviran protivnik. Oni su u izuzetno jakoj grupi izborili plasman u osminu finala EHF Lige prvaka, ali u SEHA Gazprom ligi još trebaju potvrditi plasman na završni turnir. Naša je želja odigrati jednu dobru utakmicu i pokušati iznenaditi domaćina na njihovom terenu. Nažalost trenutno možda nismo na našem optimalnom nivou, a kada smo takvi onda smo opasni za svakog protivnika bilo gdje – poručio je trener PPD Zagreba Branko Tamše.

Dvoboj Meshkov Bresta i PPD Zagreba na rasporedu je u subotu, 09. ožujka s početkom u 14.15 sati uz izravan prijenos na programu Arena Sporta.

  Povratak na sve vijesti