Igramo protiv Sesveta u osmini finala Kupa Hrvatske!
Objavljeno: 05. 01. 2017 - 12:43

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb saznali su protivnika u osmini finala Kupa Hrvatske. Za plasman među osam najboljih ekipa aktualni prvaci i osvajači Kupa odmjerit će snage s ekipom Sesveta. Termin predviđen za odigravanje osmine finala Kupa jest 08. veljače 2017. godine, ali lako je moguće da zbog obveza hrvatskog prvaka u SEHA Ligi i EHF Ligi prvaka dođe do promjene istoga. 

Osim Sesveta i PPD Zagreba u osmini finala hrvatskog Kupa zaigrat će sljedeći parovi:

SOLIN – DUBRAVA

VIDOVEC – ZAMET

NEXE – SPAČVA

VARAŽDIN 1930 – GORICA

BROD – UMAG

KTC – SPLIT

MLADI RUDAR – KOZALA

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb trenutno se nalaze na zasluženom odmoru, a okupljanje prve ekipe predviđeno je za 09. siječnja. Nakon četiri dana treniranja u Kutiji šibica najbolji hrvatski rukometaši sele u Poreč gdje će odraditi zimski dio priprema od 13. do 22. siječnja.

Trener PPD Zagreba Silvio Ivandija na raspolaganju sigurno neće imati nekoliko vrlo važnih igrača koji se trenutno nalaze na reprezentativnim pripremama pa se očekuje da se prvoj ekipi hrvatskog prvaka u Poreču pridruže i članovi druge ekipe koja trenira pod vodstvom trenera Luka Panze.

Zbog reprezentativnih obveza najbolji hrvatski klub trenutno ne može računati na usluge Zlatka Horvata, Ivana Stevanovića, Stipe Mandalinića, Luke Šebetića, Tina Kontreca i Lovre Jotića koji su na pripremama s hrvatskom rukometnom reprezentacijom. Također, isti je slučaj sa slovenskim trio CingesarMiklavčićSkok, kao i s makedonskim reprezentativcem Velkom Markoskim

  Povratak na sve vijesti