Ipak ništa od medalje; drugi krug otvoren s dva poraza!
Objavljeno: 23. 01. 2022 - 1:22

Svaka nada da će se rukometna reprezentacija Hrvatske boriti za medalju na ovom Europskom prvenstvu potopljena je porazom protiv Danske (25:27). Odličan dojam su ostavili naši reprezentativci sa svojim pristupom, željom i borbom do zadnjih atoma snage, no to nažalost nije bilo dovoljno za pobjedu protiv svjetskih prvaka. Onaj žal ipak ostaje od poraza protiv reprezentacije Crne Gore (26:32). Da se ta utakmica pobjedila, sigurno bi bilo još nade za prolazak u polufinale te borbu za medalje. Reprezentativcima ostaju još dvije utakmice, Island sutra te Nizozemska u srijedu. Nadamo se i želimo im pobjede da ipak poprave ukupan dojam jer su trenutno na dvije pobjede i tri poraza na ovom Europskom prvenstvu.

Što se tiče učinka ostalih 'Lavova'; u sastavu s Crnom Gorom su bili Čupić (7), Šipić (3), D. Mandić (1), dok je značajnu ulogu u obrani odigrao Gojun. U porazu protiv Danske nastupili su Čupić (3), Šipić i Gojun.

Zbog nesvakidašnjih okolnosti s koronom te dodatnim pozitivnim testovima, put Budimpešte je krenuo i Davor Ćavar. Želimo mu sreću, te se nadamo da će zaigrati u jednoj od sljedećih utakmica.

  Povratak na sve vijesti