Ivan Sršen stigao na jednogodišnju posudbu
Objavljeno: 31. 07. 2018 - 1:01

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u svoje je redove doveo povremenog hrvatskog reprezentativca Ivana Sršena.

Ovaj 26-godišnji desni vanjski u redove hrvatskog prvaka stigao je iz našičkog Nexea, a ranije u karijeri nastupao je za GRK Varaždin, Metković i Opuzen.

Boje hrvatske rukometne reprezentacije nosio je u kadetskim i juniorskim selekcijama, a kod izbornika Lina Červara dobio je i poziv u A selekciju s kojom je početkom ljeta osvojio Mediteranske igre.

  • Evo odradio sam prvi trening i sve je dobro prošlo. Dečki su me super prihvatili, pomažu mi da se što prije uhodam u sve ovo i mogu slobodno reći da su prvi dojmovi odlični. Osjećam veliku odgovornost dolaskom u Zagreb. Igranje u SEHA Gazprom ligi i Ligi prvaka veliki je izazov i mogu reći da ćemo mi sa svoje strane poduzeti sve što je u našoj moći i ako nas pritom sreća malo pomazi mogli bi napraviti i sjajan rezultat. S trenerom Červarom sam surađivao u reprezentaciji i iskreno se veselim nastavku sjajne suradnje. Najbitnije je da svi međusobno dobro kliknemo i onda će takva jedna suradnja dati i dobar rezultat. Hvala Zagrebu na prilici, hvala mom Nexeu što me je pustio na posudbu. Veselim se ovoj godini – poručio je Ivan Sršen.

Najnovija akvizicija PPD Zagreba nastupat će u dresu s brojem 13 na leđima.

Nadajmo se da će mu biti sretan.

Dobro došao Ivane!

  Povratak na sve vijesti