Izbornik Babić objavio popis! Čak šest Zagrebaša putuje u Francusku!
Objavljeno: 11. 01. 2017 - 11:11

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Željko Babić objavio je konačni popis od 17 igrača koje će povesti na Svjetsko rukometno prvenstvo koje se održava u Francuskoj od 11. do 29. siječnja.

Na popisu hrvatske ekspedicije svoje su mjesto našli i rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb, njih čak šestorica.

U borbu za novu hrvatsku medalju na velikim natjecanjima tako su krenuli i zagrebaši Zlatko Horvat, Ivan Stevanović, Stipe Mandalinić, Luka Šebetić, kao i debitanti u nacionalnom dresu Lovro Jotić i Tin Kontrec.

Uz naše Lavove Hrvatsku će u Francuskoj predstavljati vratari Filip Ivić i Ivan Pešić, lijeva krila Manuel Štrlek i Lovro Mihić, desno krilo iz našičkog Nexea Josip Božić-Pavletić, srednji vanjski Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, lijevi vanjski Marko Mamić i Jakov Gojun, desni vanjski Luka Stepančić te pivot Igor Musa.

Hrvatska rukometna reprezentacija nastup u Francuskoj započet će u petak 13. siječnja uvodnim dvobojem protiv Saudijske Arabije, a u kasnijim utakmicama skupine C naše Kauboje očekuju utakmice s Mađarskom (subota 14. siječnja), Bjelorusijom (16. siječnja), Čileom (18. siječnja) te Njemačkom (20. siječnja).

  Povratak na sve vijesti