Josip Božić - Pavletić: Utakmicu s Vojvodinom moramo shvatiti ozbiljno!
Objavljeno: 14. 12. 2017 - 1:38

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u 12. kolu SEHA – Gazprom lige ugostit će srpskog prvaka Vojvodinu i time zatvoriti natjecateljsku kalendarsku godinu. Utakmica hrvatskog i srpskog prvaka na rasporedu je u subotu, 16.prosinca u Areni Varaždin s početkom u 18:00 sati. Izravan prijenos dvoboja između najboljih hrvatskih i srpskih rukometaša možete pogledati na programu Arene Sport 1.

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica hrvatsko -  srpski dvoboj najavili su trener Prvog plinarskog društva Zagreb, Zlatko Saračević, i desno krilo Josip Božić – Pavletić.

"Utakmica protiv Vojvodine je posljednja u ovoj godini, međutim imamo puno problema u ekipi. Zdravstvena situacija nije najsjajnija. Još u ovom trenutku ne znamo kakva je situacija  s Vuglačem, ali 99% da neće biti spreman za utakmicu. Nadam se da će se osposobiti  Bičanić, kojeg je protiv Prešova ukočilo u vratu zbog čega drugo poluvrijeme nije igrao, a ostali će biti tu. Jasno je da tu utakmicu moramo odigrati i pobijediti kako bi ovaj dio sezone završili kako treba i da polako igrači idu na odmore oni koju mogu, a ostali u reprezentaciju". Kazao je Saračević.

"Zadnja je utakmica. Vojvodina sigurno nije loša momčad, pokazali su to sada pobjedom protiv Nexea. Mislim da je najbitnije da mi tu utakmicu shvatimo ozbiljno i da se stisnemo. Bez obzira tko bude na parketu da damo 100 posto od sebe. Mislim da tada neće biti velikih problema i da idemo svi sretni na odmor". Riječi su Zagrebovog desnog krila Josipa Božića – Pavletića.

  Povratak na sve vijesti