Vujović: “Igraju najbolji rukomet u našoj grupi, ali idemo po pobjedu”
Objavljeno: 20. 02. 2020 - 12:39

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u sklopu 13. kola VELUX EHF Lige prvaka dočekuju prvaka Danske, Aalborg Handbold. Susret će se odigrati u Areni Zagreb u subotu, 22. veljače s počekom u 18:00 sati. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice Lige prvaka, biti će realiziran na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret dostupne su klikom na poveznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7102

Osim internetskim putem, ulaznice se mogu kupiti u vrijeme rada blagajne Arene Zagreb u subotu od 12:00 do 18:00 sati.

Najavljeni susret protiv Aalborga prokomentirali su na konferenciji za medije glavni trener PPD Zagreba Veselin Vujović te golman ekipe Matej Ašanin.

Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

  • Pred zadnju utakmicu lige prvaka hipotetski još imamo šanse za prolaz ukoliko pobjedimo Aalborg i osiguramo dobar rezultat u Parizu, ali dok god se igra trebamo se nadati prolasku. Iskreno mislim da danski predstavnik Aalborg, s obzirom na sastav i imena u svojim redovima, igra apsolutno najbolji rukomet u našoj grupi. Igraju jako dobar rukomet s dobrim protokom lopte, kreativni su i brzi te imaju odličnog golmana. Pojedinačno ali i timski su odlična ekipa i neće nam biti lako igrati s njima. Ali Zagreb je podigao razinu i kvalitetu svoje igre što je i pokazao u posljednjim utakmicama, jer se znao nositi s najjačim ekipama u Europi. Pobjeda pred odličnom domaćom publikom bi bila lijepa nagrada i impuls pred utakmice SEHA lige i domaćeg prvenstva koji su pred nama. Priželjkujemo atmosferu kao protiv Flensburga, a mi ćemo se potruditi odužiti jednom dobrom igrom.

Matej Ašanin, igrač PPD Zagreba

  • Bit će ovo jako teška utakmica za nas protiv jedne potentne ekipa koja prijeti praktički sa svih pozicija. Ukoliko ispratimo ono što nam trener govori, pokazuje i što uvježbavamo ovaj tjedan možemo se nositi s njima. Jako su opasni i trebamo držati koncentraciju svih 60 minuta. Intezivnom obranom i dobrim napadom im možemo parirati, a ja vjerujem da ćemo i uspjeti.

Iznad svih, Zagreb!

  Povratak na sve vijesti