Kamenica: Zadovoljan sam igrom, ali ne i konačnim rezultatom!
Objavljeno: 16. 09. 2017 - 7:06

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osvojili su bod na teškom gostovanju u Kristianstadu, gdje su na otvaranju EHF Lige prvaka remizirali sa švedskim IFK Kristianstadom rezultatom 28:28 (14:16).

Dvoboj u kojemu je hrvatski prvak vodio čak 53 minute, te na koncu propustio uzeti oba boda prokomentirali su trener PPD Zagreba Kasim Kamenica i s osam pogodaka prvi strijelac utakmice Stipe Mandalinić.

  • Zadovoljan sam izvedbom svoje ekipe većim dijelom utakmice, ali nisam zadovoljan krajnjim rezultatom. Mislim da smo bili bolja momčad i da smo trebali ovdje na otvaranju uzeti dva boda. Poremetila nas je ozljeda Pavlovića koji je bio zamišljen da igra u drugom poluvremenu kako bi dao predah do tada odličnom Josipu Valčiću. Nažalost Domagoj se ozljedio, a nije realno očekivati od Josipa da na tom nivou igra svih 60 minuta. Ostaje žal za promašenim sedmercem Zlaje Horvata, kao i za onim posljednjim šutem ali to je bio veliki peh. Da smo realizirali taj sedmerac vjerujem da bi prelomili utakmicu, a ovako smo ušli u infarktnu završnicu u kojoj smo mogli i izgubiti. Protivnik nam se u finišu utakmice suprotstavio alternativnim obranama, a zbog velikog umora naše vanjske linije to nas je gotovo koštalo. Za kraj želim ponoviti da sam zadovoljan kako su moji igrači igrali veći dio utakmice, ali nisam zadovoljan i konačnim rezultatom – kazao je trener PPD Zagreba Kasim Kamenica.
  • Kao što je trener i rekao možemo biti zadovoljni s onim što smo pokazali u najvećem dijelu utakmice, ali ostaje žal što nismo osvojili dva boda. Znali smo još od lanjskog poraza kakva nas paklena atmosfera ovdje očekuje i mislim da smo se dobro pripremili na njhovo najjače oružje, a to je trka. Bili smo pametni i strpljivi u napadu, nismo si dopustili pogreške čime bi nas oni brzo iskontrirali i lako kaznili. Nažalot, fizički smo pali u samoj završnici i dopustili protivniku da nadoknadi zaostatak. Šteta zbog promašenog šuta na kraju, ali to je zaista bio veliki peh. Mogli smo i do dva boda, ali falilo nam je i malo sreće – dodao je prvi strijelac susreta Stipe Mandalinić.
  Povratak na sve vijesti