KASIM KAMENICA: MI UTAKMICU PROTIV METALURGA MORAMO POBIJEDITI!
Objavljeno: 02. 10. 2017 - 12:52

Nakon što su poraženi u sklopu 03. kola EHF Lige prvaka na gostovanju kod makedonskog Vardara, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb okreću se novim izazovima u sklopu SEHA Gazprom lige.

Hrvatski rukometni prvaci ostali su u Skopju gdje će već u utorak 03. listopada odmjeriti snage s makedonskim viceprvacima – rukometnim klubom Metalurg.

Utakmica 05. kola SEHA Gazprom lige na rasporedu je u 20.45 sati u sportskoj dvorani Boris Trajkovski uz izravan prijenos na programu Arena Sporta.

Dan uoči utakmice s doprvacima Makedonije susret su najavili trener PPD Zagreba Kasim Kamenica i rukometaš Josip Božić – Pavletić.

Mi utakmicu protiv Metalurga moramo pobijediti. Ne želim se opterećivati s onim što je bilo lani. Ne bi valjalo da nam jedna tako mlada ekipa kao Metalurg održi lekciju svojom borbenošću i trkom. Imamo ponedjeljak da obavimo i rekuperaciju i pripremu što nije lak zadatak, ali mi smo u situaciji gdje nemamo previše izbora. Porazom u Prešovu i domaćim remijem s Celjem prosuli smo neke važne bodove i stoga je od iznimne važnosti da iz dvoboja s Metalurgom odnesemo sva tri boda – kazao je trener PPD Zagreba Kasim Kamenica.

Utakmica protiv Vardara nas je dosta potrošila, ali nema vremena za plakanje već se moramo skupiti i dati sve od sebe da budemo pravi protiv Metalurga.  Trener je naglasio da je sve osim pobjede za nas neprihvatljivo i tako moramo ući u utakmicu i odigrati svih 60 minuta. Što se tiče protivnika mogu reći da je riječ o jednoj jako dobroj, mladoj  i odlično posloženoj ekipi. Poznati su kao domaćinska momčad, a to smo osjetili i na svojoj koži lani  kada su nas ovdje nadigrali. Sigurno da im želimo vratiti za to i mi mlađi koji smo do sada igrali nešto manje minuta moramo odmetnuti leđa i dostojno zamijeniti one starije koji su više potrošeni ulaskom u sezonu. Tko god sutra bio na parketu bitno je da pruži sve od sebe i da svi dišemo kao jedan, da se borimo kao prava ekipa – dodao je Josip Božić – Pavletić.

  Povratak na sve vijesti