Lavovi se vratili treninzima u ‘Kutiju šibica’
Objavljeno: 19. 05. 2020 - 11:40

Prateći epidemiološke mjere nadležnih institucija, rukometaši PPD Zagreba su se u ponedjeljak 18. svibnja vratili timskim treninzima u dvorani. Premda predložene mjere još ne dozvoljavaju rukometne treninge na koje su navikli, i ovakav pomak je dobro došao.

"Jedva smo dočekali nakon dva mjeseca primiti loptu u ruke. Odličan je osjećaj odraditi zajednički trening, pa barem i ovako modificiran." - kazao je Ante Gadža.

U Zagreb se vratio i glavni trener Veselin Vujović, kako bi vodio timske treninge. - "Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dozvoliti naše normalne treninge. Kondicijski trener ih je držao na zadovoljavajućem fizičkom nivou, no sad ćemo polako uvoditi specifične rukometne vježbe s loptom. Dug je period iza nas od dva mjeseca bez treninga s loptom, tako da ne želimo ikakve povrede u ovom dijelu s obzirom da su svi dečki zdravi. Svi se nadamo skorom povratku sportskog života na koji smo svi navikli." - kazao je trener Vujović.

  Povratak na sve vijesti