Lavovi slavili u Našicama i osigurali F4 SEHA Gazprom lige!
Objavljeno: 01. 03. 2017 - 2:57

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osigurali su plasman na Final Four SEHA Gazprom lige čime su nastavili sjajnu tradiciju sudjelovanja na završnom turniru jednog od najkvalitetnijih rukometnih natjecanja Europe.

U najvećem hrvatskom derbiju Lavovi su slavili na gostovanju kod našičkog Nexea rezultatom 23:25 (12:12).

U odnosu na posljednji susret hrvatskih rukometnih prvaka, pobjedu u EHF Ligi prvaka protiv švedskog IFK Kristianstada, u sastav se vratio Lovro Jotić koji je zamijenio Stefana Vujića.

Ovom pobjedom Zagrebaši su osigurali plasman na završni turnir s 34 osvojena boda iz 16 utakmica (još nam predstoje dvoboji s Tatran Prešovom u gostima i Meshkov Brestom kod kuće).

Najbolji u pobjedi nad hrvatskim viceprvakom bili su Dobrivoje Marković i David Miklavčić s po šest postignutih golova. Ivan Stevanović imao je tri, a Matevž Skok dvije obrane.

Najbolji u redovima domaćina bio je Vedran Zrnić sa šest pogodaka, dok je Perica Lelić imao 11 obrana.

Pred rukometašima PPD Zagreba dvoboj je 13. kola EHF Lige prvaka u kojemu će u subotu 04. ožujka gostovati kod mađarskog MOL – Pick Szegeda. Početak tog dvoboja na rasporedu je u 17.30 sati uz izravan prijenos na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

  Povratak na sve vijesti