Lavovi sutra dočekuju Spartak Moscow; Ereš: Respektiramo ih, ali idemo po pobjedu!
Objavljeno: 26. 11. 2019 - 2:25

Ispred rukometaša Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je zaostalog 4. kola ovogodišnje SEHA Gazprom lige protiv rukometnog kluba Spartak Moscow. S obzirom da se zbog vremenskih neprilika nije otputovalo u Moskvu, Zagreb je dobio domaćinstvo ove utakmice iz razloga prezgusnutog rasporeda. Treća ovosezonska utakmica pred domaćim gledateljima je na rasporedu sutra, u srijedu, 27. studenoga u 19:00 sati u dvorani Doma sportova 2. Izravan prijenos, kao i uvijek kada su u pitanju utakmice SEHA Gazprom lige, biti će dostupan na Arena sport TV-u.

Ulaznice za prethodno najavljeni susret su besplatne i mogu se predignuti po dolasku na utakmicu na ulazu u Dom sportova 2.

Utakmicu su najavili glavni trener Veselin Vujović te desno krilo Josip Ereš.

  •  Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba

Ekipa Spartaka je novoformirana ekipa koja ima nekoliko odličnih individualaca poput Radojevića i Derevena, te s tom 'ruskom školom' znaju biti jako neugodni. Nama je pobjeda prioritet kako bi zadržali šansu za što boljim plasmanom u našoj 'B grupi'. Iako smo umorni nakon utakmice s Elverumom, nastupit ćemo kompletni i sigurno dati sve od sebe da upišemo pobjedu.

  • Josip Ereš, igrač PPD Zagreba

Nova su ekipa u SEHA Gazprom ligi, ali s obzirom da imaju odličnih igrača od kojih su neki i ruski reprezentativci, moramo ih respektirati.  Nikako ih ne smijemo podcijeniti te u utakmicu moramo ući ozbiljno i disciplinirano. Tešku smo utakmicu imali u nedjelju protiv Elveruma nakon čega se moramo regenerirati. Ukoliko budemo igrali kao protiv Elveruma, ne očekujemo ništa manje od pobjede.

  Povratak na sve vijesti