Lovro Mihić pred utakmicu s Lavovima: Utakmica protiv PPD Zagreba vrlo nam je važna za prolaz!
Objavljeno: 09. 02. 2018 - 9:29

U 11. kolu EHF Lige prvaka, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb putuju u Poljsku gdje će odmjeriti snage s tamošnjim viceprvakom, Orlen Wisla Plock. Utakmica je od velike važnosti za obje ekipe s obzirom da je bitka za prolazak u osminu finala ovog velikog europskog natecanja na vrhuncu. Susret je na rasporedu u subotu, 10. veljače s početkom u 16:00 sati.

Dres poljskog viceprvaka nosi bivši lav Lovro Mihić koji je bio jedan od najboljih pojedinaca u prvoj utakmici odigranoj u zagrebačkoj Areni, postigavši pet zgoditaka. Lovrina razmišljanja uoči utakmice, pročitajte u nastavku..

Lovro, koja su tvoja očekivanja od nadolazeće uzvratne utakmice protiv tvog PPD Zagreba?

U vrlo smo teškoj situaciji na tablici i utakmica protiv PPD Zagreba nam je vrlo važna jer smo mi i Zagreb izravni rivali za prolaz skupine. Naravno nadam se pobjedi i očekujem odličnu utakmicu.

Osjeti li se doza pritiska, jer s PPD Zagrebom dijelite 7. i 8. mjesto na ljestvici u skupini? Matematički gledano sve karte za osminu finala su još otvorene i vama i Zagrebu.

Kao što sam rekao vrlo važna utakmica za prolaz skupine. pred nama su još utakmice s Barcelonom, Vardarom i Löwenom u kojima ćemo također morati potražiti neke bodove. Zagreb je odlična ekipa sastavljena od najboljih mladih hrvatskih igrača te podosta starijih iskusnih igrača.

Na utakmici u Zagrebu, bio si najbolji strijelac u redovima Wisle Plocka, s pet postignutih golova. Da li si bio posebno motiviran jer igraš protiv svog matičnog kluba?

Motivacija je uvijek na visokoj razini bez obzira na protivnika, a golovi su rezultat timske igre. Tako da svaki put netko drugi iskoči. Najvažnije je pobijediti bez obzira na individualni učinak.

Vratimo se u sezonu 2015./2016., kada se u Plocku odigralo neriješeno, bio si član Zagreba, misliš li da će se takav ishod ponoviti ili da ćemo u subotu ipak dobiti pobjednika te utakmice?

S obzirom na to da je utakmica od iznimne važnosti za obje ekipe takav ishod ne bi bio iznenađenje. 

  Povratak na sve vijesti