Luka Panza primio nagradu za posebne zasluge u promicanju rukometne igre!
Objavljeno: 16. 12. 2016 - 2:26

U sklopu odlično organiziranog domjenka Zagrebačkog rukometnog saveza posebno priznanje dobio je trener mlađih dobnih skupina rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb - Luka Panza.

Trener Panza na čelu je druge ekipe najtrofejnijeg hrvatskog kluba, a s dječacima rođenim 1998. godine kroz period od četiri sezone ostvario je čitav niz velikih uspjeha i polučio sjajne rezultate.

Uz rad na čelu omladinskog pogona u našem klubu, trener Panza obnaša i funkciju izbornika kadetske reprezentacije Hrvatske.

Jedan od najperspektivnijih mladih trenera u Hrvatskoj u 2016. godini osvojio je 2. mjesto na završnici prvenstva Hrvatske u lipnju, da bi u kolovozu osvojio srebrnu medalju na Europskom kadetskom prvenstvu koje se održavalo u Hrvatskoj.

Na temelju ovih dvaju sjajnih rezultata treneru Luki Panzi uručena je nagrada za poseban doprinos u promicanju rukometne igre. Nagradu su mu ispred Zagrebačkog rukometnog saveza uručili tajnik saveza gospodin Kazimir Ilijaš i predsjednik saveza gospodin Božidar Jović.

Čestitamo treneru!

  Povratak na sve vijesti