Mandić: Dat ćemo sve od sebe, igramo za trofej!
Objavljeno: 17. 05. 2019 - 9:09

Branko Tamše, trener PPD Zagreba

  • Moram prije svega čestitati i jednoj i drugoj ekipi. Znao sam otpočetka kako će biti. Nije lako igrati tri utakmice s najvećim rivalom u tako kratkom periodu. Svaku utakmicu igraju rasterećeno i bore se do kraja, dok mi te utakmice moramo dobiti. Imali smo i puno ozljeda tijekom cijele sezone, neki igrači bitni za nas, ali i za Nexe nisu bili ovdje, što je šteta radi kvalitete samoga rukometa. Neki nisu trenirali po 7-10 dana, ali danas su stisnuli zube. Nekako smo ovo odradili kako treba. Čestitao bih svojim dečkima koji su pokazali pravi karakter i ono što je trebalo te mislim da smo na kraju krajeva zasluženo pobijedili. Moramo gledati dalje, da odmorimo i osvježimo igrače te ih prije svega mentalno pripremimo, a onda i fizički koliko možemo. Hvala Hrvatskom rukometnom savezu koji Kup organizira u tri dana, umjesto u dva kako je slučaj u ostalim zemljama. Na kraju dana, igrači nisu gladijatori i veseli me što ćemo se moći odmoriti, analizirati igru našeg nedjeljnog protivnika i maksimalno odigrati.

Luka Mrakovčić, igrač PPD Zagreba

  • Nije bilo lako, što smo i očekivali, osobitno nakon zadnje dvije utakmice koje smo dobili malo lakše. Znali smo da im je ovo zadnji voz da osvoje nešto ove sezone te da će biti maksimalno motivirani i da će dati sve od sebe, što i jesu. Zaista su odigrali jednu odličnu utakmicu; mi nismo baš najbolje funkcionirali ni u napadu niti u obrani veći dio utakmice, ali na kraju smo pokazali karakter i osvojili nastup u finalu.

David Mandić, igrač PPD Zagreba

  • Čestitam svojim igračima i stručnom stožeru na pobjedi. S naše strane nije bilo najbolje jer nije bilo žara kao što je bilo u Našicama, ali bilo je teško jer se radi o polufinalu Kupa Hrvatske, no idemo dalje, sretni smo što smo izborili finale. Nismo iskoristili igrače viška, radili smo greške, ali sretni smo s onim što smo na kraju napravili. Umorni smo, ali finale je finale i dat ćemo sve od sebe jer igramo za trofej.
  Povratak na sve vijesti