Mario Vuglač: Nadam se da ćemo se vratiti s nova tri boda
Objavljeno: 16. 10. 2017 - 12:46

Šesto kolo SEHA – Gazprom lige nam donosi novi hrvatski-makedonski derbi. Lavovi će tako po drugi put u ovoj natjecateljskoj sezoni odmjeriti snage s Vardarom. Utakmica je na rasporedu u utorak 17.listopada s početkom od 17:30 sati uz izravan prijenos na Areni Sport 2.

Ovo je ujedno i posljedni ispit za Lavove pred reprezentativnu stanku, gdje će naših pet rukometaša obući reprezentativne dresove. Na prijateljskim utakmicama koje su na rasporedu 26. i 28.listopada će tako slovenske boje braniti Urh Kastelic, a hrvatske Zlatko Horvat, Igor Vori, Stipe Mandalinić i naknadno pozvani Mario Vuglač.

Pred sam put za Skopje trener Kasim Kamenica i Mario Vuglač u nekoliko rečenica kazali su svoja očekivanja za utakmicu s Vardarom.

Kasim Kamenica: Imali smo skoro duel s Vardarom u EHF Ligi prvaka gdje smo na kraju izgubili s malo velikom razlikom s obzirom da smo neke periode utakmice odigrali bolje. Naravno da smo u ovom trenutku u nešto boljem položaju, jer smo mi igrali utakmicu u četvrtak s Rhein-Neckar Löwenom, a Vardar iscrpljujuću utakmicu s Barcelonom u subotu tako da smo imali dva dana duže i za odmor i za pripremu od našeg protivnika kojeg izuzetno cijenimo, ali u svakom slučaju ćemo probati dati jedan maksimum u ovom trenutku koliko možemo. Kod nas se situacija popravlja jer su Bičanić i Žarko Marković već na raspolaganju u punom trenažnom procesu što proširuje mogućnosti u igri zbog čega ćemo u utakmicu sigurno ući maksimalno pripremljeni, koncentrirani i motivirani da napravimo što bolji rezultat.

Mario Vuglač: Naša očekivanja su da odemo tamo i odigramo što bolju utakmicu. Znamo da je Vardar apsolutni favorit, igraju doma, europski je prvak, pobijedili su nas zadnju utakmicu u EHF Ligi prvaka sedam razlike. Idemo se tamo pokazati u najboljem svjetlu. Čekat ćemo svoju šansu i nadam se da ćemo je ovaj put iskoristiti  te se vratiti doma s nova tri boda.

  Povratak na sve vijesti