Matej Hrstić: U Sloveniju idemo po nova tri boda!
Objavljeno: 02. 02. 2018 - 1:19

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb nastavljaju svoju natjecateljsku sezonu nakon pauze zbog nedavno održanog Europskog prvenstva u Hrvatskoj. Ostatku momčadi priključili su se i reprezentativci Igor Vori, Zlatko HorvatTin Kontrec kao i Dobrivoje Marković Urh Kastelic.

13. kolo i prva utakmica u proljetnom dijelu SEHA - Gazprom lige donosi dvoboj hrvatskog i slovenskog prvaka, a na rasporedu je ove nedjelje, 04.veljače, s početkom u 20:30 sati uz izravan prijenos na programu Arena Sport 2.

Lavovi će tako na put u Celje u punom sastavu po nova tri važna boda. Najbolji hrvatski rukometaši utakmicu sa slovenskim prvakom na domaćem je terenu u Sutinskim vrelima odigrao neodlučeno (25:25).

Zlatko Saračević, glavni trener PPD Zagreba:

"Celje je prva utakmica poslije ove duge pauze u kojoj nismo bili svi zajedno. Konačno smo počeli svi trenirati. Utakmica s Celjem nam dolazi malo prerano, ali što je tu je, moramo pokušati izvući najviše iz ekipe. Igramo protiv izvanredne momčadi Celja koja igra jako dobro, ali koji su nam nekakvi kandidati za ono želimo u ligi. Svakako će biti teško no pokušat ćemo pobijediti."

Matej Hrstić, igrač PPD Zagreba:

"Dobro smo se pripremili i dobro uvidjeli protivnika. Celje nam je poznati rival jer smo s njima već igrali u prvom dijelu sezone. Naravno da u Sloveniju idemo odigrati što bolje te izboriti pobjedu i ta nova tri boda."

  Povratak na sve vijesti