Matevž Skok: Očekujem tešku utakmicu,ali svakako našu pobjedu
Objavljeno: 06. 11. 2017 - 1:29

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb je sedmo kolo SEHA-Gazprom lige gdje će snage odmjeriti s Gorenjem iz Velenja. Utakmica je na rasporedu ovog utorka 07. studenog uz izravan prijenos od 20:45 sati na Areni Sport 1.

Trener Kasim Kamenica i dalje ne može računati na  Josipa Vekića, Domagoja Pavlovića, Davida MiklavčičaValentina Ravnića te Josipa Ereša.

U dosadašnjim utakmicama u sklopu ovogodišnje SEHA-Gazprom lige Lavovi su upisali tri pobjede, dva poraza i jedan remi.

RK Nexe  svladan je na domaćem terenu u Sutinskim vrelima na otvorenju sezone s rezultatom 27:19, nakon čega upisuju dvije pobjede u gostima kod Vojvodine (21:29) i makedonskog Metalurga (26:32). Lavovi nakon vrlo zanimljive utakmice dijele bod s Celjem (25:25). Poraze su im  nanijeli Golužin Tatran iz Prešova ( 33:28) te u zadnjem kolu aktualni europski prvak Vardar (30:23)

Svoja mišljenja i očekivanja podijelili su trener Kasim Kamenica te zagrebov slovenski vratar Matevž Skok.

Kasim Kamenica: Sigurno da poslije poraza u Barceloni koji svima nama skupa nije dobro doša. Pripremu smo sveli na samo jedan trening. Očekuje nas jedno veoma teško gostovanje u Velenju protiv ekipe Gorenja koju dobro poznajem. Trenirao sam nekoliko igrača koji na pozitivan način izvršavaju svoje natjecateljske obveze. Gorenje uvijek ima dobru pomoć s tribina i natječu se s jednom pozitivnom energijom. Morati ćemo kao tim odgovoriti svim zahtjevima utakmice kako bi došli do nova tri boda koja su nam veoma potrebna u ostvarenju naše ambicije, a to je odlazak na Final 4.

Matevž Skok: Moja očekivanja sutra za utakmicu s Velenjem da će biti jako teška utakmica. Velenje u zadnje vrijeme igra vrlo dobro, kompaktno u obrani, imaju brze napade, brzi centar vuku tako da je na nama da se složimo u obrani. Moramo igrati svi zajedno i pokušati spriječiti kontra napade te držati jaku obranu. Atmosfera u ekipi je dobra, zajedno smo i kada gubimo, ali nekako na terenu ne znamo pokazati to zajedništvo. Napravit ću sve da sutra pobijedimo jer je vrlo bitna utakmica za ulazak u Final 4. Očekujem tešku utakmicu, ali svakako našu pobjedu.

  Povratak na sve vijesti