Mlađi kadeti osvojili drugo mjesto na međunarodnom turniru u Grčkoj!
Objavljeno: 18. 04. 2017 - 10:11

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb rođeni 2002. godine i mlađi osvojili su drugo mjesto na izuzetno jakom međunarodnom turniru Vrilittos 2017 koji se održao u Grčkoj.

U finalu 5. izdanja ovog prestižnog turnira, na kojemu je sudjelovalo 12 klubova i reprezentacija iz čak sedam zemalja, rukometaši PPD Zagreba izgubili su od reprezentacije Izraela rezultatom 17:16.

Na putu do finala igrači trenera Nina Markovića u grupnoj su fazi natjecanja bili bolji od domaćeg predstavnika YMCA Thessaloniki rezultatom 30:10, kao i od predstavnika Bosne i Hercegovine Lokomotive iz Brčkog rezultatom 35:16.

U četvrtfinalu nadigrali su još jedan grčki klub – Dikeas Athens – rezultatom 24:18, da bi u polufinalu bili uspješniji od beogradskog Partizana nakon uspješnijeg izvođenja sedmeraca. Regularni dio utakmice završio ne neriješenim rezultatom 20:20.

Dodajmo i to je treće mjesto osvojio beogradski Partizan, četvrto Lokomotiva Brčko, a peto skopski Vardar.

MVP, najbolje desno krilo i najbolji obrambeni igrač!

U najboljoj sedmorci turnira našli su se i naši dečki Mislav Trninić na poziciji desnog krila, Ivan Tintor kao najbolji obrambeni igrač te sjajni Luka Leskovac koji je odnio nagradu za najkorisnijeg igrača turnira.

Rukometaši PPD Zagreba koji su osvojili drugo mjesto u Grčkoj: Turčić, Pandža, Jutriša, Grdović, Leskovac, Neralić, Tintor, Štrković, Đenđo,Trninić, Goluža, Sreš, Budimir, Klarić, Purić, Konrad, Bregeš i trener Nino Marković.

  Povratak na sve vijesti