Mlađi kadeti PPD Zagreba pobjednici turnira Virovitica 2017
Objavljeno: 07. 02. 2017 - 11:02

Mlađi kadeti rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb pobjednici su turnira Virovitica 2017 koji se održao u Virovitici od 03. do 05. veljače 2017. godine.

U jednom od najboljih finala posljednjih godina, kojim je završen 11. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete "Virovitica 2017", pobjednikom je postala momčad PPD Zagreba pobijedivši odlično Dugo Selo rezultatom 27:24.

Od prve minute bila je to potpuno izjednačena utakmica. Odlične obrane i odlični golmani na obje strane nisu dozvolili niti jednoj momčadi da se odvoji na više od gola ili dva prednosti.

Tako se na odmor otišlo s izjednačenih 13:13.

Ista situacija na terenu viđena je i u drugome dijelu. U posljednju minutu Zagrebaši ulaze s golom prednosti i u napetoj završnici rješavaju utakmicu golom svega 15-tak sekundi prije kraja. Još jednim pogotkom u zadnjim sekundama Plinari dolaze do konačnih 27:24 što je ujedno bila i najveća prednost jedne ekipe u utakmici.

Na kraju veliko slavlje zagrebačke ekipe i veliki pljesak gotovo 800 gledatelja u dvorani Tehničke škole Virovitica.

Onima  najboljima su podijeljena zaslužena priznanja.

Treće mjesto na turniru pripalo je ekipi rukometnog kluba Celje Pivovarna Laško, drugo rukometašima Dugog Sela, a pobjednički pehar otišao je u ruke PPD Zagreba.

Najbolji strijelac turnira je Fabijan Grubišić iz rukometnog kluba Dugo Selo, najboljim golmanom proglašen je Nikola Zeba iz austrijskog Wat Atzgersdorfa, dok se titulom najkorisnijeg igrača turnira okitio Tim Kocijančič iz slovenskog Celja.

Turnir je i ove godine bio izuzetno kvalitetan i po ocjeni svih sudionika vrhunski organiziran. Sve utakmice pogledalo je više od 5000 gledatelja, a vrlo gledani bili su i prijenosi utakmica na klupskim stranicama. Zato je za očekivati da će i sljedeće godine Virovitica imati priliku ponovno ugostiti neke od najboljih ekipa ovoga godišta.

RK Dugo Selo: Kuzmanović, Borovec, Čičak, Agatić 1, Borota, Lisica, Gavranović, Činkl 2, Hršak 1, Lukšić, Šuker, Igrc, Raužan 4(2), Sekulić, Grubišić 10, Bjalajac, Deronja 6

RK PPD Zagreb: Grdović 1, Jutriša 3, Konrad, Štrković, Missoni, Leskovec 6, Đenđo 6, Purić, Trninić 4, Klarić 3, Goluža, Neralić 2, Mačaš, Čerček, Tintor 2, Turčić, Pandža, Karlić

Sedmerci: RK Dugo Selo 4/3 RK PPD Zagreb 1/1

Isključenja: RK Dugo Selo 6 minuta, RK PPD Zagreb

U Beogradu osvojili odlično treće mjesto!

Mlađi kadeti PPD Zagreba osvojili su odlično treće mjesto na međunarodnom turniru u Beogradu koji se održao od 26. do 29. prosinca prošle godine.

Na turniru su nastupili Goluža, Konrad, Tintor, Budimir, Pandža, Turčić, Klarić, LeskovecŠtrković, Neralić, Mačaš, Đenđo, Trninić, Missoni, Hanak, Grdović, Karlić, Jutriša i trener Nino Marković.

  Povratak na sve vijesti