Mladi rukometaši LiPe i ŽRK Lipika nazočili treningu Zagrebaša!
Objavljeno: 18. 01. 2020 - 12:35

Mladi rukometaši LiPe i ŽRK Lipika su gostovali na jednom od pripremnih treninga Zagrebaša u Lipiku. Tako su na djelu mogli vidjeti svoje uzore i igrače koji nastupaju na najvišem nivou rukometne igre.

„Na samom kraju treninga, rukometaši Zagreba su izdvojili nekoliko minuta te se strpljivo fotografirali s našim malim rukometašima. Ovim putem, uprava kluba se želi zahvaliti treneru RK PPD Zagreb, Veselinu Vujoviću, stručnom stožeru te igračima što su dopustili da naša djeca posjete trening te vide svoje idole. Smiješak na njihovim licima dovoljno govori o tome koliko im tih par minuta druženja te taj jedan potpis i ta jedna fotografija znači. Također, zahvaljujemo se roditeljima koji su u velikom broju doveli svoju djecu ne bi li pogledali trening, a RK PPD Zagreb želimo svu sreću u nastavku sezone.“, izjavio nam je Ivan Macura iz RK LiPa.

Za vrijeme priprema u Lipiku ugostili smo i djecu Osnovne škole Lipik koji su također posjetili jedan od jutarnjih treninga uz prigodne štafetne igre, mini rukomet, neizostavne potpise i fotografiranje.
Hvala djeci i malim rukometašima na sreći i zadovoljstvu koje su iskazali u druženju s našim prvotimcima.

  Povratak na sve vijesti