Mrakovčić: Trebamo skupiti glave i poraditi na greškama
Objavljeno: 13. 11. 2017 - 1:28

U sedmom kolo EHF Lige prvake gledali smo dvoboj hrvatskog prvaka PPD Zagreba i aktualnog europskog prvaka Vardara. Makedonci su, unatoč velikom odazivu publike, bodove spakirali u kofere i ponijeli sa sobom u Skopje. Lavovi iščekuju svoju prvu ovosezonsku pobjedu u EHF Ligi prvaka, a do sada imaju dva remija i pet poraza. Nakon poraza od Vardara (23:29), već ove nedjelje, 19.studenog, ih očekuje gostovanje kod HBC Nantesa.

Luka Mrakovčić i Tin Kontrec iz PPD Zagreba te hrvatski reprezentativac koji brani boje makedonskog rukometnog diva Vardara, Ivan Čupić, u kratkim crtama su kazali svoje viđenje utakmice.

Luka Mrakovčić: Otvorili smo loše utakmicu, gdje su se oni odmah makli na tri,četiri gola razlike. To je usmjerilo tijek utakmice. Nismo se uspjeli u potpunosti vratiti. U prvom poluvremenu imali smo par promašenih zicera. Pri kraju poluvremena smo imali šansu vratiti se, ali nismo. Trebamo skupi glave, uzeti ono dobro te poraditi na greškama. Pripremiti se za iduću utakmicu te pokušati pobijediti.

Tin Kontrec: Prije svega sam razočaran jer sam mislio da bi danas mogli doći do pobjede,rezultata koji bi nam sigurno pomogao za prolazak u osminu finala EHF Lige prvaka. Počeli smo dobro utakmicu, malo nesretno u tim zicerima. Odbijene lopte koje su sigurno pomogle Vardaru da se odvoji već u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme pokušali smo to dostići. Međutim oni su otvorili to drugo poluvrijeme sa sedam, osam razlike. Mislim da je jako teško stizati ekipu kao što je Vardar.

Ivan Čupić: Znali smo da će biti teška utakmica. Imali smo dobru obranu, dobar napad. Mislim da smo se odmah na početku odlijepili i kontrolirali utakmicu. Pred kraj smo se možda malo opustili, ali na kraju zaslužena dva boda za nas. Znali smo su utakmice u Kristianstadu i Zagrebu koje po tablici moramo pobijediti jer smo favoriti.

  Povratak na sve vijesti