Nikola Grahovac novi je igrač PPD Zagreba!
Objavljeno: 16. 01. 2020 - 1:59

Mladi i perspektivni hrvatski reprezentativac Nikola Grahovac, koji igra na poziciji kružnog napadača, potpisao je s rukometnim klubom PPD Zagreb ugovor do kraja sezone 2021./2022. Odmah danas će se i priključiti ostatku ekipe koja je na pripremama u Lipiku.

Po potpisivanju ugovora u prostorijama kluba, prve utiske su podijelili direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković te novopridošli Nikola Grahovac.

Vedran Šupuković, direktor PPD Zagreba

  • Zadovoljni smo što smo jednog od najperspektivnijih hrvatskih pivota doveli u redove kluba. Na pripremama za Europsko prvenstvo koje se upravo odvija je bio na širem spisku izbornika Červara, i sigurno je svijtla perspektiva kako za klub tako i za hrvatski rukomet.

Nikola Grahovac, igrač PPD Zagreba

  • PPD Zagreb je najveći klub u Hrvatskoj, i sigurno je svakom igraču velika čast kada taj klub pokaže interes za njega. Za moju karijeru je to zasigurno najbolji potez jer tu vidim potencijal za svoj igrački razvoj. Još je puno utakmica ostalo do kraja sezone a ja se nadam dobroj minutaži i uspjehu kluba kako u SEHA ligi tako i u Ligi prvaka.
  Povratak na sve vijesti