Obavijest o ulazu za gledatelje i TV prijenosu EHF Lige prvaka!
Objavljeno: 12. 09. 2020 - 1:42

Dragi prijatelji rukometa i simpatizeri rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb,

veliko nam je zadovoljstvo pozdraviti vas ususret još jednoj rukometnoj sezoni u najprestižnijem klupskom natjecanju na svijetu – EHF-ovoj Ligi prvaka.

Kao što ste možda već imali prilike čuti nova sezona ovog elitnog natjecanja donosi nam i novi sustav igranja, pa ćemo tako po prvi puta imati priliku gledati 16 najboljih rukometnih klubova svijeta podijeljenih u dvije skupine.

Više o skupinama A i B saznajte OVDJE, a kompletan kalendar natjecanja možete pročitati na ovoj POVEZNICI.

Najbolji hrvatski klub natjecanje će otvoriti velikim derbijem s aktualnim osvajačima Bundeslige – THW Kielom – a dvoboj hrvatskog i njemačkog prvaka na rasporedu je u Areni Zagreb u četvrtak, 17. rujna s početkom u 18.45 sati.

Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera ulaz za gledatelje je, nažalost, trenutno zabranjen, a čim epidemiološka situacija to bude dozvoljavala ulazi Arene Zagreb otvorit će se za sve ljubitelje dobrog rukometa i navijače rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

U međuvremenu utakmicu EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i THW Kiela možete pogledati na programu Arena Sport 1.

Za sve daljnje utakmice najboljeg hrvatskog kluba obavijesti o mogućnostima posjete dvorani kao i one o TV prijenosu biti će pravovremeno objavljene na mrežnoj stranici kluba, kao i na društvenim mrežama.

Iznad svih…ZAGREB!

  Povratak na sve vijesti