Obranović i Obrvan složni: Meshkov je puni kvalitetniji od onoga što sugerira stanje na tablici!
Objavljeno: 15. 11. 2021 - 2:14

Do prve pobjede u ovogodišnjem izdanju EHF Lige prvaka, rukometni će prvaci hrvatske pokušati stići u Bjelorusiji gdje će u srijedu, 17. studenog gostovati kod tamošnjeg prvaka Meshkov Bresta.

Dvoboj perjanica bjeloruskog i hrvatskog rukometa na rasporedu je u 18:45 sati po srednjeeuropskom vremenu,  a isti su za službene stranice kluba najavili trener Ivica Obrvan i rukometaš Sandro Obranović.

  • Jako mi je drago što se vraćam gore u Brest jer sam tamo proveo tri zaista lijepe sezone. Svi znamo koliko je teško igrati u Brestu, u prvom redu zbog dosta nezgodnog puta. Što se njih tiče mogu reći da bez obzira na loše stanje na tablici oni imaju jako dobru ekipu. Ova utakmica od prevelike je važnosti kako njima tako i nama i mogla bi jednu ekipu pogurati prema prolazu, dok bi druga gotovo sigurno ostala bez šansi za isti. S njima smo se ove sezone već susreli u SEHA Gazprom ligi i volio bih da ponovimo svoje jako dobro izdanje iz tog susreta i da se iz Bjelorusije vratimo s dva bodakazao je u najavi dvoboja srednji vanjski PPD Zagreba Sandro Obranović.
  • Ono što znamo unaprijed jest da nas očekuje težak teren i težak put do Bjelorusije. Biti će to dvoboj dvaju ekipa sa začelja tablice, ali osobno smatram da su oni puno snažnija ekipa od toga što sugerira stanje na ljestvici Lige prvaka. Startali su loše, upisali neke neplanirane poraze i trenutno imaju dosta kompleksno stanje unutar kluba. Što se nas tiče mogu reći da ni mi ne stojimo sjajno, ali eto imamo makar taj jedan bod – kazao je trener PPD Zagreba Ivica Obrvan te potom dodao:
  • Imali smo nakon reprezentativne stanke cijeli prošli tjedan da se što kvalitetnije pripremimo i tu nam je utakmice s Goricom odlično poslužila. Što se gostovanja u Brestu tiče bio bih jako zadovoljan da pružimo dobru igru, a što se bodova tiče da osvojimo makar jedan, ako ne i oba boda. Kao i u svakoj drugoj utakmici, mi i u ovoj vidimo svoju šansu – dodao je trener Obrvan pa se potom kratko osvrnuo i na zdravstveni karton naše ekipe:
  • Željko Musa je protiv Gorice zaradio tri šava, te je propustio par treninga, ali biti će na dispoziciji ekipi. Što se ostatka ekipe tiče naš zdravstveni bilten je takav kakav je, ali tek ćemo sutra prije puta definitivno znati na koga sve možemo računati. U svakom slučaju tko god da se nađe u sastavu mora biti svjestan da treba dati svoj maksimum kako u napadu, tako i u obrani – zaključio je Obrvan.
  Povratak na sve vijesti