Odgoda 8. i 9. kola EHF Lige prvaka i nova samoizolacija!
Objavljeno: 25. 11. 2020 - 9:33

Obvezno testiranje pred put u Ukrajinu, na utakmicu 8. kola EHF Lige prvaka, na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, pokazalo je tri pozitivna testa na COVID-19, čime je određena samoizolacija igračima prve momčadi rukometnog kluba PPD Zagreb, zbog neposrednog bliskog kontakta svih uključenih u posljednji trenažni proces.

Time su odgođene dvije utakmice EHF Lige prvaka, ona koja je trebala biti sutra, 26.11. protiv Motora u Zaporožju, te domaća utakmica s Nantesom zakazana za 2. prosinca.

Izricanjem te mjere, igrači će provesti u samoizolaciji 10 dana te će po izlasku iz iste biti testirani na Covid-19 kako bi se nastavili zajednički treninzi. U međuvremenu će treninge nastaviti igrači koji su preboljeli Covid-19 prošli mjesec te oni igrači za koje se dodatnim testiranjem obavljenim početkom studenoga ustvrdilo da imaju antitijela. 

O novim datumima odigravanja odgođenih utakmica ćemo pravovremeno obavijestiti javnost, a sada prije svega stremimo ka brzom oporavku naših igrača.

  Povratak na sve vijesti