Pobjeda za kraj priprema na Rogli!
Objavljeno: 19. 08. 2019 - 7:47

Za kraj teških i iscrpljujućih priprema ekipa Prvog plinarskog društva Zagreb je svladala novopridošle kolege u ovogodišnje izdanje SEHA Gazprom lige - Beijing Sport University rezultatom 38:23. Dinamičnu utakmicu su naši dečki do kraja držali pod svojom kontrolom gdje je trener Tamše mogao dati minutažu cijelom rosteru koji je prisustvovao pripremama na Rogli. Tako su se u strijelce upisali Ćavar (7), Ravnić i Božić-Pavletić s po 5 pogodaka te Horvat, Gadža, Bećiri i Vlah s po 4 pogotka. Kod protivnika Wang i Zhang su postigli po 5 te Gu Yanchao 4 pogotka.

Uz utakmicu odigranu prije priprema na Rogli protiv MRD Dobova koja je završila u našu korist rezultatom 38:29, Lavovi zasada imaju 6 pobjeda u 6 odigranih prijateljsih susreta.
Sljedeći vikend nas očekuje turnir u Celju kao vjerojatno posljednja provjera pred otvaranje natjecateljske sezone koje će biti 3. rujna u Šabcu protiv RK Metaloplastika.

Našim trenerima želimo da zacrtane planove za ovo pripremno razdoblje i ostvare kako bi početak sezone prošao kako svi priželjkujemo.

  Povratak na sve vijesti