Potpisana Hummel lopta za prvog kupca godišnje ulaznice!
Objavljeno: 08. 09. 2017 - 10:01

Rukometna Liga prvaka će za nešto više od dva tjedna ponovno stići u Arenu Zagreb. To znači da je vrijeme da navijači osiguraju svoje mjesto na tribinama kako bi već 23. rujna u 20:00 sati pratili prvu domaću utakmicu Zagrebaša u Ligi prvaka, u kojoj će Lavovi snage odmjeriti s mađarskim MOL-Pick Szegedom.

Svi navijači PPD Zagreba zainteresirani za godišnje ulaznice istu će imati prilike kupiti sljedeći tjedan. U ponedjeljak, 11. rujna, točno u podne (12 sati) krenut će online prodaja godišnjih ulaznica, a prvi kupac koji putem www.ulaznice.hr kupi godišnju ulaznicu, osvojit će Hummel loptu s potpisima svih igrača  PPD Zagreba. Cijena godišnje ulaznice za sektore od 102 do 105 i sektore od 112 do 115 u donjem prstenu Arene Zagreb iznosi 300 kn.

Oni koji neće biti najbržeg prsta ulaze u izbor za potpisani dres PPD Zagreba.  Svi kupci godišnjih ulaznica će na utakmici Lige prvaka, 23. rujna ući u izbor za osvajanje potpisanog dresa PPD Zagreba, a samo jedan sretnik ili sretnica kući će otići s novim dresom, dok će još svi ostali vlasnici ili vlasnice godišnjih ulaznica dobiti poklon-bon u vrijednosti od 30 kn u Hummel trgovini u Arena Centru u Zagrebu.

Ulaznice za utakmicu PPD Zagreb – MOL-Pick Szeged u prodaju će krenuti 18. rujna, a moći će se kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Arene Zagreb po cijeni od 50 kn za donji prsten, dok će se za gornji prsten ulaznice dijeliti. 


O danima i vremenima kada će biti moguće ulaznice kupiti na blagajni Arene Zagreb, navijači će biti naknadno obaviješteni.

Dođite i podržite Lavove u što većem broju!

  Povratak na sve vijesti