Poznat domaćin sedmog Final Four-a SEHA - Gazprom lige!
Objavljeno: 08. 03. 2018 - 11:47

U četvrtak, 08.ožujka točno u 12:00 sati na službenoj web stranici SEHA – Gazprom lige objavljeno je mjesto održavanja završnog Final Four turnira. U utrci za domaćinstvo sedmog završnog turnira regionalne rukometne lige do samog su kraja bili  Celje ( Slovenija ) i Skoplje (Makedonija).


Upravni odbor SEHA – Gazprom lige odlučio je da domaćin po drugi put bude glavni makedonski grad - Skoplje. Ovo je prvi puta da će jedan grad po drugi puta ugostiti Final 4 SEHA - Gazprom lige.

Utakmice su na rasporedu od 13. do 15. travnja 2018. godine, SEHA – Gazprom liga i rukometni klub Vardar zajedničkim će snagama organizirati završnicu.

 
Sudionici sedmog Final Four turnira SEHA – Gazprom lige biti će branitelj naslova Vardar, hrvatski prvak Prvo plinarsko društvo Zagreb, prvak Slovenije Celje Pivovarna Laško te bjeloruski prvak Meshkov Brest.

Siniša Ostojić, direktor SEHA - Gazprom lige:

"Veliko nam je zadovoljstvo i čast objaviti da će se sedmi Final Four održati u Skopju, Makedonija. Drago nam je što je Final Four u Skoplju po drugi put jer je Vardar aktualni europski i SEHA prvak. Prošle su sezone osvojili sve što jedan klub može osvojiti u jednoj sezoni, a sigurni smo da će makedonski navijači uživati u najboljem rukometu u regiji i da će tribine biti pune. Turnir ćemo organizirati na najvišoj razini i sigurni smo da će ekipe, koje će se natjecati na Finalu Fouru, pokazati najbolje od regionalnog rukometa. Neka najbolji pobijedi "

Davor Stojanoski, direktor rukometnog kluba Vardar:

"Sretni smo što ee Upravni odbor SEHA - Gazprom lige odlučio da će ovogodišnje izdanje Finalna Four turnira biti u Skoplju u našoj dvorani SC Jane Sandanski. Kao vladajući prvaci ovog regionalnog natjecanja i jedna od rijetkih ekipa koja je u SEHA - Gazprom ligi od samog početka. Čast nam je da je Skoplje domaćini po drugi put. To još jednom potvrđuje da je rukomet sportski broj jedan u Makedoniji, a Vardar je tim koji se ne priznaje samo u regiji, već u europskim i svjetskim krugovima. Tri SEHA naslovasu samo plus sada kada igramo pred našim navijačima. Sudjelovanje velikih rukometnih klubova kao što su PPD Zagreb, Meshkov i Celje sjajni su znak za uzbudljiv i kvalitetni turnir. Vjerujem da ćemo uživati u sjajnim utakmicama. Pozivam vas da dođete u Skoplje od 13. do 15. travnja. "

  Povratak na sve vijesti