PPD Zagreb i Automobili Lončar nakon četiri godine zaključili suradnju: Hvala vam na sjajnoj vožnji!
Objavljeno: 22. 03. 2019 - 3:00

Nakon prekrasne četiri godine došao je kraj suradnji između rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i tvrtke Automobili Lončar.

Pune četiri, vrlo uspješne sezone ova ugledna tvrtka iz Varaždina snabdijevala je najtrofejniji hrvatski sportski kolektiv automobilima marke Peugeot i za to vrijeme ostvarena je sjajna suradnja od koje su rasli i Automobili Lončar, ali i rukometni klub PPD Zagreb.

  • Ovim putem želimo se zahvaliti ljudima iz tvrtke Automobili Lončar koji su nam ukazali povjerenje i koji su s nama zajedno jedrili posljednje četiri godine. Slobodno možemo reći da je rukometni klub PPD Zagreb u posljednje četiri godine vozio na pogon naših prijatelja i partnera iz Varaždina i na tome smo im od srca zahvalni. Uz zahvalu ovim putem želimo Automobilima Lončar poželjeti sve najbolje u nastavku ionako sjajnog poslovanja. Bili smo i ostajemo sportski prijatelji. Do nekog novog susreta srdačno ih pozdravljamo - poručili su iz uprave rukometnog kluba PPD Zagreb.

Naredne tri sezone rukometaši najboljeg hrvatskog kluba voziti će automobile marke Opel, nakon što je klub u četvrtak, 21. ožujka potpisao trogodišnji ugovor s tvrtkom Autowill.

Tvrtka Autowill osnovana je u Vukovaru, a dogodine će obilježiti jubilarnih 50 godina djelovanja. S ponosom ističemo i kako je riječ o jednom od najvećih ovlaštenih distributera za Opel koji se nalazi u sto posto hrvatskom vlasništvu.

  Povratak na sve vijesti