PPD Zagreb potpisao jednogodišnji ugovor s Ivanom Laljekom!
Objavljeno: 22. 09. 2020 - 9:29

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb potpisao je jednogodišnji ugovor (uz mogućnost produženja na još dvije sezone) s 28-godišnjim srednjim vanjskim Ivanom Laljekom.

Riječ je o igraču dobro poznatom svim ljubiteljima rukometa i pratiteljima hrvatske Premijer lige koji u redove najboljeg hrvatskog kluba dolazi iz rukometnog kluba Gorica.

Ovaj „velikogorički Zlatko Horvat“ proveo je čak 18 godina nastupajući za rukometni klub Goricu s kojim je u dva navrata igrao i EHF kup. Rukometni klub Gorica lani je, podsjetimo, bio prvoplasirana momčad prvenstva koje se prekinulo zbog pandemije virusa COVID-19.

  • Naravno da sam sretan s potpisom za PPD Zagreb. Ambicija je to svakog hrvatskog rukometaša. Veseli me prilika za nove izazove u EHF Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi, jer u dosadašnjem se dijelu karijere nisam imao priliku okušati na toj razini. Posebno me veseli prilika da radim i učim od ikona hrvatskog rukometa na čelu s trenerom Igorom Vorijem. Što se tiče mojih novih suigrača mogu reći da dosta njih znam od ranije. Neki su igrali na posudbi u Gorici pa smo igrali skupa, dok su neki nastupali za druge klubove u Premijer ligi pa smo igrali na suprotnim stranama. Riječ je, dakako, o iznimnoj skupini pojedinaca i velika mi je čast da ću imati priliku dijeliti svlačionicu s njima – kazao je Laljek koji će u Zagrebu nositi broj s brojem 23

Priliku da pokaže što može i zna najnovija akvizicija rukometnog kluba PPD Zagreb imati će već za dva dana kada će gostovati kod mađarskog Veszprema. Riječ je o utakmici 2. kola EHF Lige prvaka koja je na rasporedu u 18.45 sati uz izravan prijenos na programu Arena Sport televizije.

  Povratak na sve vijesti