PPD Zagreb rekordni 14. puta izabran za najbolju mušku ekipu Grada Zagreba!
Objavljeno: 16. 12. 2016 - 9:06

Drugu godinu zaredom i rekordni 14. put ukupno rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb izabrani su za najbolju mušku ekipu grada Zagreba.

Na svečanom proglašenju koje se održalo u utorak 15. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića, a potom nastavilo i zajedničkim druženjem svih dobitnika u kavani Johan Franck, nagradu je ispred ekipe primio kapetan kluba Zlatko Horvat koji je predvodio svoje suigrače do sjajnih prošlogodišnjih rezultata.

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je, podsjećamo, u prošloj sezoni osvojio hrvatsko prvenstvo i kup, kao i treće mjesto u regionalnoj SEHA Gazprom ligi. Što se nastupa u EHF Ligi prvaka tiče rukometaši PPD Zagreba mogu se pohvaliti kako su s daleko najmanjim budžetom uspjeli ostvariti plasman među osam najboljih ekipa Starog kontinenta što je također izniman uspjeh.

Uz rukometaše PPD Zagreba nagrade za iznimna sportska postignuća  u 2016. godini dobili su i djevojke iz HAOK Mladosti (najbolja ženska ekipa / odbojka), braća Martin i Valent Sinković (najbolji par / veslanje dvojac na pariće), Josip Glasnović (najbolji sportaš / streljaštvo disciplina trap) i Sandra Perković (najbolja sportašica / bacanje diska).

Sportski savez Grada Zagreba dodijelio je i posebna priznanja sportašima s invaliditetom, a dobili su ih osvajači medalja na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Priznanja su dobili 'zlatna' stolnotenisačica Sandra Paović, članica STKI Uriho, njezina klupska kolegica Helena Dretar Karić koja je u Riju osvojila ekipno srebro sa Splićankom Anđelkom Mužini, te osvajač srebra u skoku u dalj Zoran Talić, član AKOSI Agrama.

  Povratak na sve vijesti