Raspored utakmica PPD Zagreba do kraja sezone!
Objavljeno: 18. 04. 2018 - 10:33

Nakon što su osvojili drugo mjesto na 7. završnom turniru SEHA Gazprom lige, koji se održao u Skoplju od 13. do 15. travnja, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb vratili su se u Hrvatsku gdje im je trener Zlatko Saračević dao jedan slobodan dan.

U tjednu koji je pred nama Lavovi će trenirati bez utakmica, da bi već narednog tjedna putovali na dva iznimno zahtjevna gostovanja.

U goste Nexeu i Poreču!

U utorak 24. travnja hrvatski rukometni prvaci gostovat će u Našicama, gdje će odmjeriti snage s najvećim rivalima – rukometnim klubom Nexe Našice.

Nakon tri odigrane utakmice najbolji hrvatski rukometaši imaju upisano isto toliko pobjeda (Poreč, Dubrava, Spačva), dok su Našičani u rezultatskoj krizi budući da su uz očekivane pobjede nad Spačvom i Porečem, iznenađujuće poraženi na gostovanjima u Dubravi i Varaždinu.

Najveći derbi hrvatskog rukometa igrat će se osnovnoj školi Kralja Tomislava u sklopu 05. kola Lige za prvaka, a na rasporedu je u 19.00 sati.

Na izmaku istoga tjedna, u nedjelju 29. travnja gostovat će rukometaši PPD Zagreba kod Poreča, protivnika koji im je zadao dosta muke na otvaranju Lige za prvaka.

Utakmica je to 06. kola Lige za prvaka, a susret je uz izravan televizijski prijenos na rasporedu u 17.15 sati u sportskoj dvorani Veli Jože.

Zaostala utakmica s GRK Varaždinom i gradski derbi s Dubravom!

Nakon toga Zagrebaši će u zaostaloj utakmici 04. kola Lige za prvaka ugostiti GRK Varaždin 1930. Dvoboj je na rasporedu u srijedu 02. svibnja u sportskoj dvorani Kutija šibica s početkom u 19.00 sati.

U 07. kolu Lige za prvaka naši će rukometaši u gradskom derbiju ugostiti rukometaše Dubrave.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 06. svibnja s početkom u 19.00 sati. Dvoboj će se igrati u sportskoj dvorani Kutija šibica uz izravan televizijski prijenos.

Nakon Kupa slijede gostovanja u Vinkovcima i Varaždinu!

08. kolo nam donosi gostovanje u Vinkovcima kod Spačve. Taj susret na rasporedu ja nakon završnice Kupa Hrvatske (11. – 13. 05. u Umagu), točnije u subotu 19. svibnja. Točan početak utakmice tek treba biti određen.

Točno tjedan dana kasnije, u subotu 26. svibnja gostovat će Zagrebaši na sjeveru Hrvatske kod GRK Varaždina 1930. Točan početak utakmice tek treba biti određen.

Najveći derbi za kraj sezone!

Posljednje, 10. kolo Lige za prvaka donosi nam još jedan najveći derbi hrvatskog rukometa.

U petak, 01. lipnja uz izravan televizijski prijenos i s početkom u 19.00 sati, snage će u sportskoj dvorani Kutija šibica odmjeriti PPD Zagreb i Nexe Našice.

Tom utakmicom, 48. natjecateljskom ove sezone bit će i službeno završena natjecateljska sezona za naše rukometaše.

  Povratak na sve vijesti