Reoma grupa d.o.o. novi je sponzor rukometnog kluba PPD Zagreb!
Objavljeno: 09. 05. 2022 - 1:48

Uoči same završnice sezone u kojoj rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb sigurnim koracima grabi ka osvajanju duple domaće krune, sjajne nam vijesti stižu od strane uprave kluba koja je dogovorila novu sponzorsku suradnju te tako našu sponzorsku obitelji uvećala za još jednog vrijednog člana.

Riječ je o Reoma grupi d.o.o., koja je osnovana 2012. godine sa sjedištem u Zagrebu. Djelatnosti REOMA Grupe d.o.o. su prijevoz, sakupljanje, skladištenje i obrada/zbrinjavanje neopasnog otpada od pravnih i fizičkih osoba na domaćem i inozemnom tržištu. Sigurnost, točnost, pouzdanost i kvaliteta usluge sastavni su dijelovi svih radnih procesa.

Ispred Reoma grupe d.o.o. na konferenciji za medije govorio je direktor tvrtke Fatmir Ademi dok je u ime rukometnog kluba PPD Zagreb prisutan bio direktor Vedran Šupuković.

  • Iako svjestan činjenice da za vas predstavnike medija u ovome trenutku možda postoje i intrigantnije teme, meni je veliko zadovoljstvo da ćemo ovu konferenciju otvoriti s jednom sjajnom temom, a to je da rukometni klub Zagreb ima novog, velikog sponzora. Riječ je o Reoma grupi d.o.o., čije ćemo ime u budućnosti nositi na stražnjem dijelu dresa, ispod broja. Zahvale gospodi Fatmiru Ademiju direktoru tvrtke, kao i njegovim partnerima Draganu Zovku i Luki Šeparoviću koji su se odlučili da u ovo poprilično teško vrijeme za gospodarstvo i sport ulože novac u rukometni klub Zagreb i tako nam dodatno daju na snazi i na dignitetu, kao i na mogućnosti da u vremenima koja su pred nama držimo ovaj nivo igre i ritam. Uz njihovu podršku imat ćemo stabilan proračun, bit ćemo i dalje kompetitivni, osvajati ćemo domaće titule, a istovremeno igrati ćemo i nastojati biti što bolji u Ligi prvaka. Sami znate da je pitanje financiranja sporta dosta aktualno u našem društvu. Činjenica je da mi iz godine u godinu poprilično novaca gubimo i time je još vrjednija činjenica da uspijevamo u gospodarstvu supstituirati deficite koji se događaju zbog nekih objektivnih i subjektivnih okolnosti – kazao je na konferenciji za medije direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.
  • Velika nam je čast biti ovdje s vama i dati svoj doprinos budućem razvoju kluba. Mi u Reoma grupi prepoznali smo vrijednost rukometnog kluba PPD Zagreb kao najstarijeg i najuspješnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj i vjerujem da zajedničkim snagama možemo ostvariti sjajne rezultate na rukometnom, ali i drugim poljima. Reoma grupa nastala je 2012. godine i mi smo tvrtka koja se bavi gospodarenjem uglavnom neopasnim otpadom. Core biznis nam je papir, djelujemo u Hrvatskoj i regiji, a jako smo ponosni da možemo reći kako nam je 95 posto posla izvoz sirovine - kazao je direktor tvrtke Reoma grupa d.o.o. gospodin Fatmir Ademi.
  Povratak na sve vijesti