Rukometaši PPD Zagreba započeli treninge na otvorenom!
Objavljeno: 27. 04. 2020 - 2:22

Nastavno na odluke i naputke nadležnih institucija rukometaši PPD Zagreba su započeli s grupnim treninzima. Treninzi su organizirani na otvorenom u malim grupama od po četiri igrača. S obzirom na cijeli niz pravila i odredbi, treninzi su zasad isključivo oni kondicijske prirode. Kada službe i situacija bude dozvoljavala, započet ćemo treninge u većim grupama u dvorani. S igračima trenutno radi 5 trenera po programu kondicijskog trenera Šime Tomaševića.

Početak treninga u grupama je prokomentirao i Marin Šipić:

  • Iskreno, jedva smo dočekali da izađemo iz stanova i kuća. Trenirali smo doma svaki dan po programu kondicijskog trenera, ali nije to onaj naš pravi trening. Premda smo na nogometnom terenu i u malim grupama bolji je osjećaj ovako trenirati na otvorenom. Svi se zajedno nadamo da će ova cijela situacija ubrzo završiti kako bi se vratili onome što najviše i volimo - rukometu.
     

Dan koji su mnogi sportaši dugo čekali, dočekan je danas 27. travnja. Nadamo se kako će se situacija i dalje smirivati kako bi se barem trneinzi polako vratili u 'normalu'.

Veliko hvala našim susjedima, Nogometnom klubu 'Trešnjevka', na ustupanju pomoćnog terena na kojem održavamo sve naše treninge.

  Povratak na sve vijesti