Rukometni klub PPD Zagreb dobitnik je priznanja za najbolju press službu prema izboru HZSN-a!
Objavljeno: 06. 03. 2018 - 6:32

Press služba rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb dobitnik je godišnje nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Na svečanom domjenku održanom 05. ožujka u prostorijama Hrvatskog novinarskog doma nagradu koju je dodijelio predsjednik Hrvatskog novinarskog društva gospodin Saša Leković preuzeo je glasnogovornik rukometnog kluba PPD Zagreb Goran Roknić.

  • Veliko hvala Hrvatskom zboru sportskih novinara na tome što su prepoznali naš rad i što su nam ovom nagradom dali sjajan poticaj i veliki vjetar u leđa kako bi u budućnosti u svom radu bili još marljiviji i kako bi naša suradnja s predstavnicima medija bila još uspješnija. Hvala svim kolegicama i kolegama, predstavnicima medija s kojima svakodnevno surađujemo i čija nam potpora i konstruktivna kritika pomaže da u obavljanju svojih zadaća budemo još bolji i uspješniji. Vjerujemo i nadamo se kako su kolege novinari zadovoljni dosadašnjom suradnjom s rukometnim klubom PPD Zagreb i vjerujemo i nadamo se kako će ista u budućnosti biti samo još bolja – kazao je po preuzimanju nagrade glasnogovornik kluba Goran Roknić.

Marko Cvijanović iz riječkog Novog lista novinar je godine u izboru HZSN-a, dok je nagrada za životno djelo na tradicionalnoj svečanosti u zagrebačkome Novinarskome domu posthumno pripala doajenu sportskog novinarstva Tomislavu Židaku, koji je preminuo u travnju prošle godine.

Nagradu za životno djelo dobila je i Ankica Jagodar, koja je cijeli novinarski vijek odradila u Sportskim novostima kao novinarka, reporterka i urednica regionalnih izdanja. U Sportskim novostima bila je jedna od onih novinarki i urednica koja je odgajala generacije mladih, davala im priliku za dokazivanjem i učenjem.

Priznanje HZSN za fotografiju dobio je  fotoreporter Pixsella Goran Stanzl koji je manirom vrhunskog profesionalca pratio Svjetsko rukometno prvenstvo  u  Francuskoj, Hanžekovićev memorijal, utakmice HNL-a i završetak kvalifikacijskog ciklusa nogometne reprezentacije, koju je "začinio" antologijskom  fotografijom  slavlja Luke Modrića nakon pobjede nad Grčkom.

Priznanje za lokalno novinarstvo otišlo je u ruke Darka Pribanića, sportskog novinara iz Ogulina, dopisnika Sportskih novosti te urednika sportske emisije na Radio Ogulinu.

Priznanje za TV reportažu dobio je HTV-ov novinar Edin Mahmuljin za seriju reportaža s biciklističke  utrke Tour of Croatia, dok je novinar portala Goal.hr Hrvoje Tironi nagrađen za intervjue s s galerijom aktera koji nikad nisu bili na samome nogometnome vrhu ili njemu tek teže.

Posebno priznanje za suradnju s medijima dobio je svjetski gimnastički prvak Tin Srbić.

  Povratak na sve vijesti