Rukometni klub PPD Zagreb i Zagrebačke pekarne Klara d.d. potpisali su petogodišnji ugovor
Objavljeno: 16. 11. 2017 - 2:26

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb i Zagrebačke pekarne Klara d.d. nastavljaju sjajnu višegodišnju suradnju. Na prigodnoj konferenciji za medije rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb održano u sportskoj dvorani Kutija šibica ( Veprinačka 16 ) na kojoj su pred predstavnike medija izašli direktor RK PPD Zagreba gospodin Vedran Šupuković i direktor Zagrebačkih pekarni Klara d.d. gospodin Petar Thür. Dogovoren je nastavak suradnje potpisom novog petogodišnjeg ugovora.

Vedran ŠupukovićSukladno mojoj prošlotjednoj najavi na prvoj konferenciji za novinare gdje sam ja bio sudionik kao direktor kluba da ćemo ići u stvaranje nekih novih odnosa s partnerima iz realnog sektora iz gospodarstva. Danas je taj prvi potpis ugovora s našim dugogodišnjim partnerom. Zahvaljujem Zagrebačkim pekarnama Klara i osobno Petru na jednom velikom razumijevanju, a i na tome što su na određen adekvatan način percipirali neophodnost energije šire društvene zajednice. U ovom slučaju jednog realnog sektora i jednog športskog kolektiva kakav je rukometi klub Zagreb. Osobno sam zadovoljan što potpisujemo ugovor na pet godina. Na dugi rok što je znak jednog međusobnog povjerenstva i uvažavanja. Činjenica da ćemo u tom roku partnerskim relacijama jedni drugima čuvati leđa."

Petar Thür : "Ja bi rekao da je ovo kruna suradnje koja traje od 2001. godine. Ovaj petogodišnji ugovor je vrhunac suradnje i smatram to jedinim hrabrim potezom od strane kluba. Klub koji ima jedan ambiciozan ali realan plan koji smo mi u potpunosti podržali. S druge strane želimo dati primjer drugim partnerima i kolegama iz gospodarstva da učine taj korak i podrže vrhunski sport.
Ovih pet simboličnih godina, želim izraziti želju da bude minimalan broj trofeja i uspjeha koji će klub ostvariti. Sve u svemu želim samo puno uspjeha  zaželjeti cijelom klubu, posebice trenerima i igračima. Nadam se da ćemo svi zajedno sudjelovati u puno veselih navijačkih momenata."

  Povratak na sve vijesti